UKLJUČITE SE U PLANIRANJE AKCIJE – Dostavite svoje prijedloge za nadzor brzine

Datum objave: 07. 4. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Zbog kvalitetnije pripreme pojačanog nadzora brzine koji će se 21. travnja provesti na području cijele Republike Hrvatske, policija poziva građane da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama.

Temeljem ROADPOL-ovog plana aktivnosti za 2021., (organizacija međunarodne mreže prometne policije), na području država članica, a time i na području Republike Hrvatske, 21. travnja 2021., (srijeda) od 00,00 do 24 sata provest će se 24-satni kontinuirani pojačani nadzor brzine, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživ broj službenika.

Za pripremu ove akcije pozivani su i građani da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 8. do 18. travnja 2021., na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr a nakon zaprimljenih prijedloga,  analizirati će se dostavljeno te će se odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila, pogodne za nadzor brzine.

“Sigurnost nije slučajnost, ovisi o nizu čimbenika, između ostalih i građana u zajednici! Odazovite se na poziv i doprinesite partnerstvu građana i policije koje ima zajednički cilj: povoljnije stanje sigurnosti cestovnog prometa, odnosno manji broj nesreća i stradalih u njima i u Vašoj ulici ili naselju!” poručili su iz policije.

TEKST: S. P.          FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn