UDRUGA MLADIH OPĆINE KAPTOL – Kaptolski zvonci nastavljaju zvoniti osmijehom i čarolijom zajedništva

Datum objave: 17. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

KAPTOL – Prvi vikend sajma Kaptolski zvonci u organizaciji Udruge mladih općine Kaptol premašio je sva očekivanja mladih organizatora. Manifestaciju je posjetilo  oko 1500 posjetitelja iz svih krajeva Požeško-slavonske županije, a dobra priča nastavlja se i 21./ 23. prosinca.

Raduje nas što smo na sajmu ugostili puno mladih obitelji s djecom pa tako naša blagdanska priča dobiva još više na značaju. Nastavljamo “zvoniti osmijehom” i naredni vikend 21.-23.12. gdje očekujemo još veću posjetu, jer javilo nam se već jako puno ljudi iz inozemstva, naših prijatelja koji pristižu za blagdane. Pozivamo sve da nas posjete i tako ne propuste jednu predivnu humanitarnu priču rađenu od srca i s puno ljubavi,” poručili su  organizatori.

Pod motom “Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može,” uz veliku podršku svoje Općine, složili su i ovogodišnje Kaptolske zvonce. Nakon blagdanskog druženja ispunjenog smijehom, zajedništvom i ljubavlju, prihod će podijeliti novorođenim mještanima kako bi im na simboličan način poželjeli dobrodošlicu u složnu zajednicu.

TEKST: S. Pok       FOTO: A. Nedela

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn