UDRUGA MLADIH OPĆINE KAPTOL – I ovog Božića Kaptolski zvonci zazvonit će osmijehom!

Datum objave: 14. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

KAPTOL – Udruga mladih Općine Kaptol u suradnji s Općinom Kaptol treću godinu zaredom organizira ‘Kaptolske zvonce’ – četverodnevnu manifestaciju humanitarnog karaktera koja će se održati od 20. do 23. prosinca na Trgu Vilima Korajca u Kaptolu, svaki dan od 18 sati.

Kaptolčani i njihovi gosti moći će uživati u božićnim pjesmama i raznim proizvodima lokalnih OPG-ova od kuhanog vina, čaja, lepinja, palačinki i fritula do kobasica i graha te raznih rukotvorina i voćnih prerađevina.

Kao i prethodnih godina pripremljen je i bogat kulturno-zabavni program za sve uzraste pod nazivom ‘Zazvoni osmijehom’. Uz nastupe dječjih i odraslih zborova te samostalnih pjevača gostovat će i Gradsko kazalište s igrokazom ‘Drvo bajki’. Oni najmanji uživat će u pričaonicama s Bakom Mraz, a u petak, subotu i ponedjeljak sa Sjevernog Pola stići će Djed Mraz koji nosi punu vreću poklona. Posljednji dan Kaptolskih zvonaca, 23. prosinca oko 22 sata očekuje se i veliki vatromet.

Novac prikupljen tijekom božićnog sajma, organizatori će darovati roditeljima novorođenih beba u Općini Kaptol tijekom 2019. godine.

TEKST: S. P.        FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn