UDRUGA MLADIH OPĆINE KAPTOL – Božićno raspoloženje u Kaptolu nije otkazano!

Datum objave: 17. 12. 2020. | Kategorija: Lifestyle

KAPTOL – Iako su adventski sajmovi otkazani, u Kaptolu božićno raspoloženje nije. Uz pomoć Udruge mladih Općine Kaptol, Djed Božićnjak 18. prosinca obići će sa svojim saonicama cijelo područje općine Kaptol.

Budući da ne možemo skupa uživati u kuhanom vinu, božićnim pjesmama, finim kobasicama i velikim zagrljajima, Kaptolčani su se dosjetili kako ipak očuvati blagdansko raspoloženje u svom mjestu. “Naime, Djed Božićnjak će u petak obići cijelu Općinu Kaptol u svojim improviziranim, svjetlećim saonicama. U svojoj vreći nosit će slatkiše za svu dobru djecu te će iste bacati iz saonica kako bismo svi poštivali trenutnu epidemiološku situaciju.Nadamo se da će te nam pomoći u namjeri da našim mališanima uljepšajmo ovaj, dosad najčudniji, Božić te da budu na vrijeme ispred svojih prozora ili kuća,” poručili su vrijedni članovi Udruge mladih Općine Kaptol.

Saonice polijeću u petak u 15 sati iz Češljakovaca, potom Golo Brdo – Kaptol – Komarovci – Doljanovci – Podgorje – Novi Bešinci – Ramanovci – Alilovci – Kaptol.

TEKST: S. P.         FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn