ZA DUH I TIJELO – Učinite nešto dobro za sebe, otkrijte ljekovitost dodira

Datum objave: 23. 8. 2022. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Za ljekovitost dodira i blagotvornost masaže znali su još i drevni iscjelitelji. Najstarija terapija na svijetu i najkompletnija metoda tretmana tijela posljednjih je godina ponovno aktualna jer uz ugodno iskustvo opuštanja, donosi i niz zdravstvenih dobrobiti. Zna to i Marijana Bošnjak koja je, nadahnuta potrebom za vlastitim i dobrim psihofizičkim stanjem svojih najbližih, strast pretvorila u životni poziv, omogućujući i drugima da osjete užitak dodira koji liječi i “balansira”

Iako smo je, do nedavno, potpuno pogrešno, smatrali tek luksuzom koji si ne može priuštiti svatko, masaža je puno više od ugodnog tretmana opuštanja. Znali su to još i drevni iscjelitelji, svjesni njene blagotvornosti, kao i čudesne moći dodira. Jer, ništa nije tako moćno i ljekovito kao stručno položene ruke na pravom mjestu. Najstarija terapija na svijetu i najkompletnija metoda tretmana tijela, na sreću, posljednjih je godina, slijedom užurbanog suvremenog načina života, ponovno aktualna, jer lijek dostupan svima, uz ugodu opuštanja, donosi i niz zdravstvenih dobrobiti, smiruje um i hrani dušu.

Jedinstveno je to iskustvo koje će vam, uz toplu dobrodošlicu i čaj po izboru, servirati u Studiju Balance u Novoj Gradiški, ugodnom, ljekovitom kutku stvorenom za trenutke uživanja i opuštanja, ali i ponovno upoznavanje sa samim sobom. Nastao kao rezultat životne strasti svoje vlasnice, Marijane Bošnjak, Studio Balance novo je, sasvim posebno mjesto u gradu , na kojem će vam, u mirisnom prostoru, jer, aktiviranjem svih osjetila, postajemo svjesniji i sebe, uz opušteni razgovor i ugodno upoznavanje, pomoći i da bolje spavate, oslobodite se glavobolje, boli u leđima, zategnutosti i grčeva u mišićima, celulita, baš kao i stresa i negativnih emocija koje, poput nepotrebnog tereta, vučete godinama.

Idealna je to adresa na koju valja navratiti i svaki puta kad osjetite potrebu biti sebični i priuštiti si užitak dubokoopuštajuće masaže, jer, samo tako, stručnim rukama vlasnice “presloženi”, oslobođeni boli, smireni i s novom dozom energije, možete biti dobri i drugima, što je i svojevrsna prva lekcija iz boljeg odnosa prema samom sebi koju će vas naučiti Marijana. Kako bi priča bila potpuna, a iskustvo jedinstveno, Studio Balance u svojim tretmanima koristi isključivo hladno tiještena ulja u koja individualno, u skladu s potrebama i željama klijenta, dodaje i ona eterična, što je i najprirodniji način njege kojem se koža najviše veseli. Čarobni novogradiški centar masaža i tretmana ponudit će vam na izbor refleksoterapiju stopala, aromaterapeutsku masažu tijela, aroma face-refleksoterapiju lica, intuitivnu masažu cijelog tijela, raindrop-tehniku kišnih kapi, indijsku uljnu masažu glave a tu su, povremeno i radionice izrade prirodne kozmetike, jer uz ljekoviti, blagotvorni dodir i potpunu predanost klijentu, vlasnica Studija Balance jedna je od onih žena koje uživaju u dijeljenju vlastitih znanja, vjerujući kako se samo tako i umnažaju. Uz sve navedeno, sasvim posebno iskustvo čeka i sve one koji se ovaj vikend 26.-27.kolovoza, požele razmaziti, uz Wellness s prijateljicom.

Uz druženje u kojem ćete obje, nesumnjivo uživati, vrijeme je to i za masažu po vlastitom izboru a onda i profesionalni coaching kroz koji ćete, u razgovoru sa stručnjakinjom, Marijaninom prijateljicom, riješiti probleme koji vas muče i predstavljaju prepreku u vašem osobnom razvoju. Dodajte tome šalicu čaja i voće po izboru umjesto dobrodošlice, gin tonic na ispraćaju, trenutke opuštanja, radosti i smijeha i eto dana koji nikako ne bi trebale propustiti, jer, osim što zaslužujete najbolje, svaka od nas bi sebi trebala biti na prvom mjestu. Iskoristite, stoga, priliku i prije izazovne radne jeseni, ukradite još koji trenutak za same sebe i toliko potreban nam “balance”… Uz užitak dodira koji liječi.

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: M. B.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn