U SUSRET USKRSU, NAVRATITE U ZEKOGRAD – Sjajna priča sibinjskog dječjeg vrtića i Osnovne škole uz podršku Općine

Datum objave: 28. 3. 2021. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Da su za kvalitetne sadržaje vrlo često dovoljni tek prava ideja, dobra energija i entuzijazam organizatora, pokazali su mještani Općine Sibinj u čijem je središnjem parku, u susret Uskrsu, na radost malih i velikih “niknuo” Zekograd

Kako svi oni koji, bez obzira na godine, čuvaju u sebi dijete, ne bi bili zakinuti za dijelić radosti, u sibinjskom je parku, u susret Uskrsu, niknuo Zekograd. Riječ je o zanimljivom projektu koji je, zajedničkim snagama, uz podršku Općine Sibinj, pokrenula ekipa Dječjeg vrtića u suradnji s Osnovnom školom “Sibinjskih žrtava”, a prepoznalo čak 45 udruga, tvrtki, obrta i domaćih obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava s područja Općine i Brodsko posavske županije.

Dokaz je to kako su za kvalitetne sadržaje vrlo često dovoljni tek prava ideja, dobra energija i entuzijazam organizatora, što su prepoznali i mali i veliki. Zekograd će goste i putnike namjernike s dobrodošlicom i brojnim zabavnim sadržajima dočekivati sve do 5. travnja, stoga, svakako navratite.

TEKST: S. T.          FOTO: Facebook J.P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn