U SKLOPU PROJEKTA “SVIJET GRAŠEVINE” – U Pleternici održana radionica za turističke agente iz 18 hrvatskih turističkih agencija

Datum objave: 02. 6. 2021. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – U sklopu projekta “Svijet Graševine” danas je u Pleternici održana prva radionica za turističke agencije. Organizator radionice koja je okupila agente iz 18 hrvatskih turističkih agencija je Turistička zajednica Požeško-slavonske županije koja je i partner na ovom projektu. “Drago nam je da je veliki interes za Slavoniju, nadamo se da će takav i ostati te da će od tog njihovog interesa zapravo biti i kreirana ponuda koja će donijeti i konkretne turističke rezlutate,” rekla je direktorica TZ PSŽ Maja Jakobović.

Uz Međunarodnu konferenciju o kulturnoj baštini u funkciji turizma danas je u Pleternici održana i prva radionica za turističke agente. ” Radionica za turističke agencija, prva je u sklopu seta radionica koje se organiziraju vezano uz projekt “Svijet Graševine” koji se provodi na području Požeško-slavonske županije. Nositelj projektnih aktivnosti i radionica za turističke agencije je Turistička zajednica Požeško-slavonske županije. Prva radionica je na području Pleternice i Kutjeva, druga je predviđena za jesenski rok za područje Pakraca,” upoznala je direktorica TZPSŽ Maja Jakobović.

“Mislimo kako je tajming ove radionice dobro pogođen, jer ono što će se otvoriti do kraja godine u Pleternici, a u sklopu projekta “Svijet graševine”značajno je za dati informaciju prema agencijama upravo sada, jer je drugi dio 2021 godine period kada se izrađuju programi za zimu, odnosno cijelu 2022. godinu. Isto tako će u jesenskom roku sve informacije vezano uz projekt, što će se sve otvarati i što će biti novo kao ponuda na terenu na pakračkom dijelu biti doista pravovremene kako bi se kreirali paketi i za taj dio županije.” dodala je Jakobović.

Na radionici sudjeluju turistički agenti iz 18 agencija s područja cijele Hrvatske, osim Slavonije. “Drago nam je da je veliki interes za Slavoniju, nadamo se da će takav i ostati te da će od tog njihovog interesa zapravo biti i kreirana ponuda koja će donijeti i konkretne turističke rezlutate,” rekla je direktorica TZ Požeško-slavonske županije Maja Jakobović.

TEKST: S. Pok          FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn