U PROTEKLA 24 SATA – U prometnim nesrećama ozlijeđene četiri osobe

Datum objave: 25. 9. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Na požeško-slavonskim prometnicama u protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Dvije osobe su lakše, a dvije teško ozlijeđene.

U subotu 24. rujna 2022. oko 12.05 sati u Požegi na raskrižju ulica Osječka i Šokačka, 76-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Dacia“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojim je nepropisnom brzinom upravljao 46-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 46-godišnjak kao i 17-godišnji putnik iz „BMW“-a, dok je 76-godišnjak teško. Protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 25. rujna 2022. oko 2.40 sati u mjestu Vilić Selo, 19-godišnji vozač koji je ne koristeći sigurnosni pojas upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i udario u smjerokazni stupić nakon čega je nastavio vožnju po putnoj bankini i kanalu te prednjim dijelom vozila udario u zemljani propust za vodu, a potom u betonski stup. Nakon udara u betonski stup došlo je do udara u metalnu ogradu te rotiranja vozila i udara u drveni grm. U prometnoj nesreći 19-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.             FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn