U PROMETU ZATEČEN RECIDIVIST – Privremeno mu oduzeto vozilo

Datum objave: 14. 2. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – 44-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao

U utorak 13. veljače 2024. oko 16.30 sati u mjestu Alilovci, policijski službenici su u prometu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 44-godišnji vozač koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Nadalje je utvrđeno da je isti višestruki počinitelj prometnih prekršaja te da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a također kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet.

Navedeni 44-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn