U KAPTOLU BLAGDANI ZVONE OSMIJEHOM – Uz snježni ugođaj počeli drugi po redu “Kaptolski zvonci”

Datum objave: 15. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

KAPTOL – Božićni ugođaj uz snijeg, vatru, vrući čaj i slastice dočekao je Kaptolčane sinoć na manifestaciji „Kaptolski zvonci“ na Trgu Vilima Korajca. Organizator je Udruga mladih Općine Kaptol uz potporu Općine, a ovaj božićni sajam održava se od 14. do 16. prosinca te sljedeći vikend, od 21. do 23. prosinca.

Ova manifestacija je i humanitarnog karaktera pa će se sav prikupljen novac darovati roditeljima beba s područja Općine Kaptol, rođenih tijekom 2018. godine, njih ukupno 21. Uz štandove s kojih se širio miris kuhanog vina, rakije, kobasica, lepinja, domaćih kifli posjetitelji su mogli kupiti i borove, božićne ukrase te različite domaće proizvode. Manifestaciju je posjetio i Djed Božićnjak te onim najmlađima podijelio darove.

S nekoliko riječi sve prisutne Kaptolčane i njihove goste te one najmlađe pozdravio je načelnik općine Kaptol Mile Pavičić,  koji je posebno pozdravio rad Udruge mladih.

„ Nama je čast i zadovoljstvo što možemo biti partneri ovako vrijednoj i ambicioznoj udruzi koja radi ovako prekrasnu manifestaciju na zadovoljstvo svih naših sugrađana, a ja vjerujem najviše ovih naših slatkih mališana. Ovo predbožićno vrijeme i vrijeme zajedništva, ja se nadam da ćemo u ova dva vikenda svi skupa ovdje lijepo se družiti i da ćemo u miru dočekati Božić. Lijepo se provedite!“ rekao je načelnik Pavičić.

Kaptolski zvonci poseban je događaj koji objedinjuje svu simboliku blagdana, a njegova posebnost je i u tome što je osmišljen od strane mladih za cijelu zajednicu.

TEKST: A. Nedela       FOTO: A. nedela

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn