U DOMU ZDRAVLJA POŽEGA – Muškarac vadio nož i uznemiravao građane

Datum objave: 26. 4. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Protiv 59-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U utorak 25. travnja 2023. oko 9 sati u Požegi u Ulici Matije Gupca u čekaonici Doma zdravlja, 59-godišnjak je iz ruksaka izvadio nož te ga više puta pokazivao vadeći ga iz korica te na taj način uznemiravao građane. Protiv 59-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Pod utjecajem alkohola ugrožavala promet

U srijedu 26. travnja 2023. oko 1.45 sati u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske, policijski službenici su zatekli 38-godišnjakinju koja je pod vidnim utjecajem alkohola (prilikom ispitivanja prisutnosti alkohola u organizmu u više navrata nije postupila po uputama policijskih službenika) upravljala osobnim automobilom marke „Ford“, daruvarskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 38-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn