TZ NOVA GRADIŠKA – Prosinac u gradu novih doživljaja

Datum objave: 11. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Tražite li Advent po mjeri, navratite na onaj novogradiški, Advent u našem gradu i budite sigurni da ćete se vratiti, jer, osim vikenda, u brojnim sadržajima za male i velike, možete uživati i ostalim danima. Klizalište, kazališne predstave, božićni sajam, koncerti, bogata eno gastro ponuda, sve vas to tijekom prosinca čeka u “gradu novih doživljaja”, stoga, navratite i uživajte, domaćini čekaju s dobrodošlicom

Okićena raskošnim blagdanskim ruhom, s dobrom rođendanskom energijom, jer prosinac u jednom od najmlađih hrvatskih gradova mjesec je višestrukog slavlja, Nova Gradiška, s dobrodošlicom čeka svakoga dana, nudeći gostima i putnicima namjernicima pregršt sadržaja po svačijoj mjeri. Uvjerite se u to tijekom posljednjeg mjeseca u godini i 2023. ispratite u dobrom društvu u ” gradu novih doživljaja”. Uz sve veći broj smještajnih kapaciteta, nekolicinu kvalitetnih restorana, zanimljive postave Gradskog muzeja i kino, prosinac u Novoj Gradiški nudi i Advent u našem gradu, drugi najbolji Advent u kategoriji manjih gradova, u čijim sadržajima, uz vikende, možete uživati i svakog drugog dana.

Klizalište, kazališne prestave, božićni sajam, kreativne radionice, koncerti, dj party-i, glazbene slušaonice, Kuća Djeda Božićnjaka, bogata eno gastro ponuda-sve vas to i puno više čeka na najljepšoj pozornici na otvorenom, nezaobilaznoj točki susreta, ugodnih druženja i sjajne energije u što ćete se uvjeriti čim zakoračite u središnji gradski park. Smješten na idealnoj geografskoj lokaciji, iznimne prometne povezanosti, ponosan na svojih 275 godina, urbanost ali i tradiciju, grad novih doživljaja provjerena je destinacija za ugodne obiteljske vikend izlete, mjesto na kojem možete osjetiti Slavoniju kakva je bila nekad istovremeno uživajući u svim elementima suvremenosti.

Prošetajte ulicama grada, otkrijte šetnicu novogradiških znamenitosti, vinorodne brežuljke brda Slavča, navratite u Muzej prometa i tehnike, jedini takav u regiji, zavirite u Slavonski dućan i uz nove uspomene, kući se vratite i s jedinstvenim autohotnim poklonima, sitnicama nastalim vrijednim rukama lokalnih poduzetnika i obrtnika. “Tempirate” li dolazak za Badnjak, nikako ne propustite tradicionalni zajednički doručak tijekom kojeg ćete, uz gastro specijalitete, moći uživati i u čarobnim zvucima Gradske glazbe, društva slavljenika koji će 22.prosinca, u društvu brojnih gostiju, velikim koncertom proslaviti prvih 150 godina postojanja.

Za istinske zaljubljenike u glazbu, tu je još jedan događaj koji nikako ne bi trebalo propustiti-koncert Mateja Predojevića Petrića, 19.prosinca u Domu kulture, a onda, posljednjeg dana u godini i zajednički doček Nove, 2024. Sve ovo tek je dio bogate blagdanske ponude, stoga, ne razmišljajte dugo i navratite. Nova Gradiška s dobrodošlicom čeka!

TEKST: Simonida Tarbuk               FOTO: D. Pok/ TZ NG

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn