PREDSTAVLJEN PROGRAM “ADVENTA U NAŠEM GRADU” – Po najljepši blagdanski ugođaj i novi doživljaj, dođite u novogradiški središnji park

Datum objave: 23. 11. 2022. | Kategorija: SLIKE, Susreti

NOVA GRADIŠKA – Nakon još jednog nezaboravnog novogradiškog “Glazbenog ljeta”, Turistička zajednica Grada i u posljednje je, najljepše doba godine, odlučila zakoračiti sa stilom. U vremenima nesklonim dalekim putovanjima, u potrazi za dobrom energijom, novim doživljajima i najboljim blagdanskim ugođajem, navratite u Novu Gradišku. “Advent u našem gradu” s dobrodošlicom vas čeka od 26. studenoga

S pravom ponosni na sjajno odrađeno još jedno novogradiško “Glazbeno ljeto”, nastavljajući vrijedno raditi na brendiranju grada kreiranjem novih sadržaja i novih doživljaja, gradska Turistička zajednica i u posljednje je, najljepše doba godine, odlučila zakoračiti sa stilom, uz još jedno izdanje “Adventa u našem gradu”. Sadržajno iznimno bogat program sve prepoznatljivije manifestacije koja posjetitelje očekuje od 26.studenoga pa sve do 8. siječnja Nove godine, tiskovnom su konferencijom najavili direktorica Turističke zajednice Dinka Matijević, Bernard Kumić iz agencije Motionplay i Djed Božićnjak.

I ove godine pozicioniran na najljepšoj gradskoj pozornici na otvorenom, u središnjem parku, uz čarobne dekoracije i brojne sadržaje za male i velike,“Advent u našem gradu” svima koji navrate, ponudit će istinski osjećaj blagdana kao i priliku za druženjem s dragim ljudima, uz sasvim poseban osjećaj intimnosti, slatke zalogaje i čašu mirisnog kuhanog vina serviranog uz, Novogradiščanima ali i gostima Grada, posebno dragu fontanu “Tri gracije”.

Službeni početak manifestacije najavljen je za subotu, 26. studenoga u 17 sati otvorenjem klizališta, paljenjem prve adventske svijeće, a potom, u večernjim satima i velikim koncertom grupe Pravila igre. Advent po mjeri, s pravom dozom tradicije i suvremenosti, i ove će godine ponuditi bogat prateći sajam, idealno mjesto za kupovinu šarenih sitnica za “pod bor”, čarobnu kuću Djeda Božićnjaka, adresu na kojoj stanuju najljepše blagdanske čarolije, nekolicinu zanimljivih kazališnih predstava, niz zabavno-kreativnih radionica u kojima se mogu okušati i mali i veliki, kao i redovne, žanrovski različite vikend koncerte.

Sve su to razlozi da u vremenima nesklonim dalekim putovanjima, u potrazi za dobrom energijom, novim doživljajima i najboljim blagdanskim ugođajem, navratite u Novu Gradišku. “Advent u našem gradu” s dobrodošlicom vas čeka od 26. studenoga!

TEKST: Simonida Tarbuk                 FOTO: S. Tarbuk/ D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn