TZ MERIDIANA SLAVONICA – Bogat adventski program za kraj uspješne godine

Datum objave: 25. 11. 2022. | Kategorija: Susreti

Godinu ovjenčanu nagradama, novootvorenim uredom i brojnim, pametno osmišljenim aktivnostima, Meridiana Slavonica, jedna od najmlađih, ali i najuspješnijih turističkih zajednica s područja Brodsko posavske županije koja obuhvaća područja općina Brodski Stupnik, Oriovac i Nova Kapela, zaključit će sadržajno iznimno bogatim progamima Adventa

Turistička zajednica Meridiana Slavonica (lat. južna Slavonija) destinacija koja obuhvaća područje općina Brodski Stupnik, Oriovac i Nova Kapela, godinu ovjenčanu brojnim uspjesima, zaključit će na najbolji mogući način-sadržajno iznimno bogatim programom Adventa, diljem svog prostora. Blagdanski program, osmišljen po principu za svakoga ponešto, očekuje mještane i drage goste u Malinu, Lužanima, Oriovcu i Brodskom Stupniku.

Vrijeme došaća i druženja s dragim ljudima, svima koji navrate poklonit će i priliku za uživanjem u nizu božićnih koncerata, jedinstvenom svjetlosno-božićnom showu u tematskom parku u Malinu, a Adventi u Lužanima i Oriovcu gostima će ponuditi i mogućnost kupovine posljednjih sitnica za pod bor na šarenim, kreativnim sajmovima. Najbolji je to način za zaključiti iznimno uspješnu godinu u kojoj je, jedna od najmlađih turističkih zajednica na području Brodsko posavske županije, zahvaljujući kvalitetnom radu i promociji destinacije, otvorila ured, okitila se nizom nagradama, ali i predstavila brojne kvalitetne programe u kojima je uživao značajan broj gostiju i posjetitelja.

Zahvaljujući dobrom radu Turističke zajednice, posljednjih mjeseci, u potencijale ruralnog i kontinentalnog turizma, počinje vjerovati i sve veći broj lokalnih dionika, čemu u prilog govori i otvaranje novih smještajnih kapaciteta, kao i ugostiteljskih objekata u kojima je moguće, uživajući u dobroj, rustikalnoj ponudi, istinski okusiti i doživjeti Slavoniju. Tko su i što sve nude na prostoru svoje destinacije, Turistička zajednica Meridiana Slavonica, svim zainteresiranima, ovih dana, s ponosom, predstavlja i posjetiteljima tradicionalnog Katarinskog sajma u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. Tarbuk                       FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn