TZ GRADA NOVA GRADIŠKA – Okupite ekipu i iskušajte kulinarske sposobnosti na Festivalu čobanca

Datum objave: 20. 4. 2022. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Nakon Uskrsa u gradskom parku, manifestacije koja je oduševila i male i velike i službeno otvorila najljepšu gradsku pozornicu na otvorenom, u tijeku su pripreme za tradicionalnu manifestaciju Bljesku u čast. Uz popularni Festival čobanca, manifestacija će Novogradiščanima i gostima, 30.travnja ponuditi i besplatni koncert Slavonskih lola

Nakon Uskrsa u gradskom parku, jedinstvene blagdanske priče koja je na najljepšoj pozornici na otvorenom, protekli vikend okupila i male i velike, Nova Gradiška se, pozicionirajući kontinent kao destinaciju, sllijedeći, istovremeno, sve prepoznatljiviji slogan, vrijedno priprema za još jednu uspješnu sezonu bogatu događanjima. Nakon pauze uzrokovane epidemijom, potvrdit će to i manifestacija Bljesku u čast, zakazana za posljednji dan travnja. Sve prepoznatljivija zabavno-turistička-gastro priča Novogradiščanima i posjetiteljima grada i ove će godine ponuditi Festival čobanca a potom i koncert Slavonskih lola.

Želite li testirati vlastite kulinarske sposobnosti, okupite ekipu, na vrijeme se prijavite za natjecanje i budite u niskom startu 30.travnja od 14 sati na središnjem gradskom trgu. Prijavnicu potražite OVDJE.

Uz iće, piće i provjereno dobru atmosferu, budite sigurni kako tog dana iz Nove Gradiške nećete do ranih jutarnjih sati. Shvatite to kao važnu pripremu za ovogodišnje spektakularno izdanje Novogradiškog glazbenog ljeta i dobro došli! Nova Gradiška čeka s novim doživljajima!

TEKST: S. Tarbuk                   FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn