TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Dodijeljene nagrade učenicima Ekonomsko birotehničke škole u Slavonskom Brodu za sudjelovanje u turističkom projektu

Datum objave: 01. 1. 2019. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Tijekom blagdana, TZ Brodsko-posavske županije organizirala je dodjelu nagrada učenicima Ekonomsko birotehničke škole u Slavonskom Brodu za sudjelovanje u projektu promocije turističkih atrakcija u Brodsko-posavskoj županiji, koje je TZBPZ provodila tijekom jeseni ove godine.

Projekt je započeo povodom Svjetskog Dana Turizma, kada je u Ekonomsko birotehničkoj školi održano predavanje i radionica na temu digitalnog marketinga u turizmu u organizaciji studija za digitalni marketing Princeps j.d.o.o. U projektu je sudjelovalo 20-ak učenika turističkog usmjerenja, pod vodstvom prof. Ljiljane Sivrić. Učenici su, podijeljeni u 5 timova, dijelili promotivni sadržaj na društvenim mrežama, te sami kreirali sadržaj kojim su predstavljali turističke atrakcije u Brodsko-posavskoj županiji.

Direktorica TZBPŽ gđa Ružica Vidaković u pozdravnom obraćanju učenicima istaknula je važnost što ranijeg uključivanja učenika, budućih naraštaja turističkih djelatnika, u konkretne projekte vezane za turizam, kojima obogaćuju svoje vještine i tako se bolje pripremaju za buduće zanimanje. Svim sudionicima projekta podijelila je korisne darove (memory stick) a članovi pobjedničkog tima dobili su i posebnu nagradu u suradnji s restoranom “Oroz”.

IZVOR: tzbpz.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn