TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Besplatni obilazak brodske Tvrđave u pratnji stručnog vodiča

Datum objave: 11. 1. 2019. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Projektu “Upoznaj svoju zemlju”pridružila se i Turistička zajednica Brodsko – posavske županije poziva sve građane na besplatni obilazak brodske Tvrđave u pratnji stručnog vodiča, dana 13. siječnja 2018.g. (nedjelja) s početkom u 12,00 na ulazu u Tvrđavu, Vukovarska ul bb.

U sklopu projekta „Upoznaj svoju zemlju“ Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske će povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, dana 13. siječnja 2019. godine (nedjelja) s početkom u 12:00 sati organizirati vođenja u svim gradovima.

Ovom projektu se pridružila i Turistička zajednica Brodsko – posavske županije koja poziva sve građane na besplatni obilazak brodske Tvrđave u pratnji stručnog vodiča, dana 13. siječnja 2018.g. (nedjelja) s početkom u 12,00 na ulazu u Tvrđavu, Vukovarska ul bb. Vera Pudić će sve zainteresirane posjetitelje dočekati i i upoznati o ulozi Tvrđave kroz povijest kao i o arhitekturi. Nakon toga sve posjetitelje i goste Turistička zajednica poziva u hotel “Savus” na prigodnu okrepu uz tople napitke.

Sva vođenja uz turističke vodiče početi će u svim velikim gradovima u isto vrijeme. Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svi posjetiteljima i turistima.

TEKST: S. P.      FOTO: tzbpz.hr/hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn