TVRTKA EMPWR I PARTNERI GRADU I NK “SLOGI” – Vrijedna donacija, prijateljska nogometna utakmica i besplatan koncert grupe Vigor

Datum objave: 02. 7. 2022. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Tvrtka EMPWR, svjetski lider u proizvodnji proteinskih barova, s partnerima- Turističkom zajednicom i Gradom Nova Gradiška, očekuje vas na zanimljivom eventu. Uz vrijednu novčanu donaciju nogometnom klubu Sloga, nastup Cheerleadersica, a potom i zanimljivu nogometnu utakmicu, druženje će završiti na središnjem gradskom trgu besplatnim koncertom grupe Vigor.

Svjetski lider u proizvodnji proteinskih barova, tvrtka EMPWR, nastavlja pomagati lokalnoj zajednici, shvaćajući vrijednost društveno odgovornog poslovanja. Ove nedjelje 3. srpnja, predstavnici tvrtke novogradiškom će nogometnom klubu Sloga predati vrijednu novčanu donaciju koja će svim njihovim naraštajima osigurati nove garniture dresova. Tim povodom selekcija NK SLOGA i zaposlenici tvrtke odmjerit će i snage u prijateljskoj nogometnoj utakmici.

Program se nastavlja u večernjim satima na središnjem gradskom trgu velikim besplatnim koncertom grupe Vigor kojoj je ovo pemijerni nastup u Novoj Gradiški. Važno je spomenuti kako je riječ o događaju humanitarnog karaktera na kojem će se prikupljati i donacije za Unicefov program pomoći djeci i obiteljima iz Ukrajine u Hrvatskoj.

Uz domaćina, tvrtku EMPWR, partneri na događaju su Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica. Početak programa zakazan je za 17.15. Nakon svečane predaje donacije a potom i nastupa Cheerleadersica, u 17.45 uslijedit će nogometna utakmica a od 21 na glavnom gradskom trgu i najavljeni koncert. Vidimo se!

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn