TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVA GRADIŠKA – Započele pripreme za najsvečaniji mjesec u gradu

Datum objave: 04. 11. 2021. | Kategorija: Lifestyle


NOVA GRADIŠKA – Željni druženja i pratećeg šušura, spremni ,čim prije, ponovno oživjeti najljepšu gradsku pozornicu na otvorenom, u novogradiškoj Turističkoj zajednici počeli su s blagdanskim pripremama. Manifestacija Advent u našem gradu sve je bliže

Uz dužnu čast najomiljenijoj i najpoznatijoj gradskoj ljetnoj manifestaciji, prosinac u Novoj Gradiški najsvečaniji je mjesec u godini. Uz blagdane, vrijeme je to i rođendana Grada koje, iz godine u godinu, Novogradiščanima i njihovim gostima, naporima i kreativnim idejama Turističke zajednice, nudi sve više kvalitetnih sadržaja. Tako će biti i ove godine, unatoč i usprkos epidemiji. Vjerujući u povoljniju javno-zdravstvenu situaciju, željni druženja i pratećeg šušura, spremni, čim prije, ponovno oživjeti najljepšu gradsku pozornicu na otvorenom, s pripremama su počeli ovih dana, jer manifestacija Advent u našem gradu sve je bliže, baš kao i blagdan Župe i rođendan Grada, 8.prosinca.

Posljednjeg mjeseca u godini središnji gradski park, na radost malih i velikih, i ove će godine obući novo svečano “ruho”, pretvarajući se u čarobnu šumu. Bit će to pozornica za brojne kulturno-zabavne sadržaje, edukativne radionice, kuću Djeda Mraza, ali i mjesto još jednog tradicionalnog eno-gastro-obrtničkog sajma koji će okupiti poduzetnike i kreativce iz cijele Hrvatske. Uz paljenje svijeća na adventskom vijencu praćeno koncertima na otvorenom, priliku za kupovinu sasvim posebnih darova, najsvečaniji mjesec u godini, svima koji navrate, kako priliči blagdanima i rođendanu, ponudit će, na izbor, svima koji navrate i čitav niz izložbi, predavanja, dobrog druženja i uživanja, za što će se, uz Turističku zajednicu i Pučko otvoreno učilište M.A.Relković, pobrinuti i brojne novogradiške udruge. Preostaje vam samo navratiti. “Advent u našem gradu” sve je bliže!

TEKST: S. Tarbuk               FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn