TURISTIČKA ZAJEDNICA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Promocija turističke brošure “Graničarsko posavlje”

Datum objave: 21. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

KATALOGtz-ZA-PONEDELJAKslug

SLAVONSKI BROD –  U velikoj vijećnici zgrade županije Brodsko posavske, danas je  održana promocija novog turističkog kataloga, u izdanju turističke zajednice Brodsko-posavske županije. Uz direktoricu Turističkog ureda TZBPŽ Ružicu Vidaković i na promociji su govorili dožupan za društvene djelatnosti Damir Mirković, načelnik općine Brodski Stupnik Goran Jelinić te pomoćnik ministrice Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova Dragan Jelić i recenzenti.

Promociju je otvorila direktorica turističkog ureda TZBPŽ, gospođa Ružica Vidaković, koja se osvrnula na ulogu Turističke zajednice u gospodrskom razvoju brodsko-posavskog područja te na potrebu izdavanja nakon 11 godina. Pomoćnik ministrice regionalnog razvoja i jedan od recenzenata  kataloga Dragan Jelić, istakao je ulogu kontinentalnog turizma u razvoju ove regije te informirao o naporima i aktivnostima ministarstva i vlade u poticanju projekata vezanih za ovu djelatnost. O značaju turizma za razvoj županije govorio je i Damir Mirković, dožupan za društvene djelatnosti, a načelnik općine Brodski Stupnik Goran Jelinić, istaknuo je napore koje lokalne turističke zajednice ulažu u razvoj ove gospodarske djelatnosti.

IMG_0694

O povijesnom značaju granice u oblikovanju naše sadašnjosti i našeg kulturnog naslijeđa, kratko predavanje je održao prof. Petar Bašić, recezent kataloga zadužen za povijesni i kulturni sadržaj održao je predavanje o povijesnom značaju granice u oblikovanju sadašnjosti i kulturnog naslijeđa, a  Alen Vrlazić, direktor poduzeća Princeps j.d.o.o. čiji je kreativni tim oblikovao i dizajnirao brošuru istaknuo je moderan, nenametljiv dizajn kataloga, bogat fotografijama te prilagođen senzibilitetu modernih korisnika.

Katalog je zamišljen za korištenje u s web stranicom www.tzbpz.hr/ koja ga upotpunjuje pružanjem dodatnih informacija i multimedijalnog sadržaja.

TEKST: S. P./ TZ BPŽ        FOTO:TZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn