TRADICIONALNI SUSRET – Gradonačelnica Pleternice Marija Šarić s novinarima

Datum objave: 24. 1. 2024. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Uz blagdan Svetog Franje Saleškog, zaštitnika pisaca i novinara, gradonačelnica Marija Šarić organizirala je danas tradicionalno druženje s novinarima koji prate rad Grada Pleternice.

Ručak s novinarima uz blagdan Svetog Franje Saleškog, zaštitnika pisaca i novinara, druženje koje organizira Grad Pleternica, pleternička je tradicija koja je davno uspostavljena. I ove godine predstavnike medija ugostili su gradonačelnica Marija Šarić i njeni suradnici zamjenik Domagoj Katić, ravnateljica Javne ustanove Pleternica Jasna Hoffmann, ravnateljica Dječjeg vrtića Nikolina Hačka, direktor Pleterničkog komunalca Tomislav Ećimović i ravnatelj Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica Franjo Novak.

“Drago mi je da smo se okupili tradicionalno, u povodu blagdana kojim slavimo vašeg zaštitnika Svetog Franju Saleškog. Godina iza nas bila je puna i novih projekata za Grad Pleternicu, ali i novih izazova – spomenut ću samo neke, one koji su možda bili najveći i najznačajniji – otvorenje Muzeja bećarca, potpis ugovora za Dom za nemoćne i starije – to su projekti koji su najznačajniji i najveće financijske vrijednosti i koji donose novu energiju u grad Pleternicu, nove vrijednosti, radna mjesta i nove prilike. S druge strane imali smo i velike izazove, nevrijeme u srpnju prošle godine koje nas je gotovo pokosilo ali eto, kako ima dobrih stvari tako je i s izazovima – skupili smo glave i izašli iz toga zajedno još jači.” rekla je gradonačelnica Šarić.

Okupljenim novinarima zahvalila je na podršci. “Hvala vam jer ste pratili i naše dobre projekte, ove pozitivne koje pridonose kvaliteti života naših sugrađana, ali i isto tako izvještavali ste i dok je bilo neprilika pa i ovo nevrijeme te sve ostale izazove. A sve to važno je kako bi na građani što prije dobili vrijedne i točne informacije. Hvala vam na tome i veselim se suradnji i u ovoj godini” zaključila je gradonačelnica Šarić.

TEKST: S. Pok               FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn