TRADICIONALNI OBILAZAK – Gradonačelnik Puljašić i župan Tomašević posjetili dežurne službe u novogodišnjoj noći

Datum objave: 31. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – U novogodišnjoj noći zaposlenike dežurnih službi posjetili su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Gradonačelnik i župan posjetili su dežurne ekipe Područnog ureda za zaštitu i spašavanje, DVD Požega i JVP Požega, Zavoda za hitnu medicine, HEP-a, Policijske uprave Požeško-slavonske, Tekije, Vojarne 123. Brigade te hitni prijem Opće županijske bolnice Požega. Čelnici Grada i Županije djelatnicima žurnih službi zaželjeli su mirnu noć, ali i mirnu i sretnu 2019. godinu.

“Večeras smo posjetili sve one službe koje rade 24 sata. Dok se mi ostali zabavljamo i veselimo, u dobrom raspoloženju dočekujemo Novu godinu, ovdje su naši prijatelji koji se brinu da grad funkcionira, da pomognu tamo gdje se ukaže potreba. Stoga smo ih posjetili, zahvalili im na trudu i osjećaju sigurnosti koji nam poklanjaju i u ovoj noći te im poželjeli što manje posla, a što više spremnosti i kvalitetnih materijalnih uvjeta na dobrobit cijele zajednice. I naravno, sretnu 2019. godinu,” rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

Dobre želje uputio je i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.” Danas, kao i svako Silvestrovo, posjetili smo dežurne službe, ljude koji svoje vrijeme i vještine ove noći poklanjaju svim našim građanima. Čestitam i želim sretnu i uspješnu novu godinu svim radnicima, djelatnicima, bilo onima koji su u sklopu zaštite i spašavanja, našim policajcima, vatrogascima, zdravstvenim djelatnicima koji će nadam se, imati mirnu noć. Ali ako budu imali posla, znam da će to kao i uvijek, obaviti na najvišoj profesionalnoj razini. Njima,ali isto tako i svim građankama i građanima Požeško-slavonske županije želim onakvu godinu kakvu sami žele, da im se ostvare oni snovi koje sanjaju, a ako se ne ostvare, sanjat ćemo nove snove. Neka 2019. godina bude blagoslovljena, godina zajedništva, dobrih želja i dobrih rezultata za sve nas i našu predivnu Slavoniju,” poručio je župan Tomašević.

 

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn