TRADICIONALNI DOČEK NOVE GODINE U PLETERNICI – Točno u podne Pleterničani dočekali Novu godinu

Datum objave: 31. 12. 2018. | Kategorija: SusretiPLETERNICA – Puštanjem balona s ispisanim željama onih najmlađih, točno u podne, Pleterničani i njihovi gosti danas su ispred Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica, dočekali novu 2019-tu godinu.

Za dobro raspoloženje pobrinuo se grad Pleternica te za sve posjetitelje priredio kuhano vino i čaj te pečenu kobasicu koju su dijelili gradonačelnica grada Pleternice Antonija Jozić, njezin zamjenik Domagoj Katić te zaposlenici gradske uprave. Za odličnu glazbenu atmosferu zaduženi su bili članovi tamburaškog sastava Rubato.

Točno u podne i otvaranjem šampanjca, nekoliko prigodnih riječi i čestitki, svojim sugrađanima uputila je gradonačelnica Antonija Jozić. „Još jedna godina je iza nas, protkana onim lijepim i onim tužnim trenucima, svaki od tih trenutaka ostavlja trag u našim životima i jača nas i hrabri za dane koji dolaze. Pa evo, neka ti trenuci iza nas budu snaga i utjeha za dane koji dolaze i neka nam sljedeća 2019-ta godina bude ispunjena veseljem, zdravljem, ljubavlju i ponajviše zajedništvom,” rekla je gradonačelnica.

Župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević čestitao je gradonačelnici na odličnoj organizaciji dočeka Nove godine te dodao: „ Vjerujem da će 2019-ta godina biti godina uspjeha, boljitka, snažnijeg rasta, višeg standarda te najviše zajedništva, prijateljstva i ljubavi. U ime županije i svoje osobno ime želim da 2019-ta bude onakva kakvu ju vi sanjate, da sve želje budu ostvarene i da krenemo u 2020-tu još bolje, uspješnije, zadovoljniji, veseliji. Neka Slavonija živi, sretna Nova godina!.“

TEKST: A. Nedela      FOTO: A. Nedela

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn