TRADICIONALNA MANIFESTACIJA GRADA POŽEGE – Nitko ne smije biti sam

Datum objave: 12. 12. 2018. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Grad Požega i ove je godine organizirao tradicionalnu manifestaciju „Nitko ne smije biti sam.” Više od 570 sugrađana koji su ostali bez supružnika, starih 70 i više godina, odazvalo se pozivu na predblagdanski susret.

Okupljene sugrađanke i sugrađanke prigodnim je riječima pozdravio gradonačelnik Darko Puljašić. Uz poruku brižnosti i zahvalnosti, prvi čovjek grada čestitao je svojim seniorima nadolazeće blagdane. “Hvala što ste danas došli i odvojili svoje vrijeme kako bi se družili s nama i jedni s drugima. Za puno onoga što mi danas imamo i uživamo u našem prekrasnom gradu zaslužni ste isključivo vi. Hvala što ste svoj radni vijek proveli u ovom gradu, gradeći ga i čineći ga boljim kroz svoja djela ali i kroz svoju djecu i unuke.Provedite blagdane u radosti i ljubavi,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

Dame i gospodu zlatne dobi pozdravili su i gradonačelnikovi zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha. Srdačan stisak ruke, osmijeh, topla riječ i ozračje dobrog raspoloženja uz prigodan glazbeni program – jer nitko ne smije biti sam.

TEKST: S. Pok            FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn