TO JE EMPWR: 140 zaposlenih žena, direktor tvornice žena, pet od ukupno šest managera žene!

Datum objave: 08. 3. 2022. | Kategorija: Lifestyle

EMPWR svjetski lider u proizvodnji energetskih pločica, ali može biti i svjetski primjer u ravnopravnosti spolova – 140 zaposlenih žena, direktor tvornice žena, pet od ukupno šest managera žene! Dan žena proslavili su darujući 140 žena poklon paketima za uljepšavanje kose.

Nekome samo jedan dan, EMPWR-u svaki! S ponosom možemo reći da je EMPWR svjetski brend u kojem dominiraju Žene! Spolna ravnopravnost u ovoj tvornici više se i ne spominje. Ove godine uprava je odlučila svim Ženama darovati poklon bonove za tretman uljepšavanja kose. Sitna je to gesta kako bi odali poštovanje koje im te dame, žene, majke i kraljice vraćaju 365 dana u godini. Ne zaboravimo da Žena radno vrijeme ima samo na poslu, a dobro je poznato da time dan ne završava.

Kako saznajemo od direktora operacija John-a Verhaeghe-a koji je EMPWR damama uručio poklon bonove; “Pozitivne su reakcije prijatelja, suradnika i partnera koji su čuli za ovaj hvalevrijedan potez. To je nekome možda samo jedan dan, ali mi ga obilježavamo na ovakav način. Važno je da se malom gestom pokaže zahvalnost na doprinosu i različitim ulogama koje žene danas uspješno nose.“

“Žene dominiraju našim managementom iz jednostavnog razloga: zato što su najbolje za posao koji obavljaju! Ponosna sam što svi naši zaposlenici mogu ostvarivati svoje potencijale imajući za uzor naše sjajne kolegice” izjavila je direktorica EMPWR-a, Katica Miholić. Kada radite u kompaniji kao što je EMPWR koji njeguje kulturu poštivanja različitosti, ravnopravnosti i međusobnog razumijevanja zahvalno je biti žena u biznisu jer je u takvom okruženju lako razvijati se kako na profesionalnoj tako i na osobnoj razini izjavila je Ivana Budimir Dautović, HR Business Partner.

EMPWR svjetski lider u proizvodnji energetskih pločica, ali može biti i svjetski primjer u ravnopravnosti spolova. Lijepo je vidjeti da jedna tvrtka postavlja standarde u svim segmentima našeg društva! Važno je napomenuti da ovo nije prvo darivanje nego već tradicionalno za EMPWR.

Svim ženama, majkama, kraljicama želimo sretan njihov dan, Dan žena!

TEKST & FOTO: EMPWR

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn