TJEDAN PSIHOLOGIJE U PAKRACU – Prigodna predavanja o mentalnom zdravlju u vrijeme krize

Datum objave: 13. 2. 2021. | Kategorija: Lifestyle

PAKRAC – Gradska kjižnica Pakrac u suradnji s pakračkim psihologinjama i ove se godine aktivno uključuje u obilježavanje 14. Tjedna psihologije u Hrvatskoj. Prigodna predavanja pripremile su Nataša Major, psihologinja u OŠ braće Radića Pakrac i Ivana Marin, mag.psych., zaposlena u DHV Lipik.

Tjedan psihologije već godinama nastoji svojim aktivnostima pokazati širinu i uključenost psihologijske teorije i prakse u život zajednice i pojedinca.”Upravo nam je psihologija i s njom povezane aktivnosti u ovim vremenima potrebnija nego ikad.Svi izazovi i nedaće kojima smo bili izloženi ostavili su posljedice na naše mentalno zdravlje i upravo ćemo kroz ovaj Tjedan psihologije pokušati predavanjima koja su pripremile Nataša Major, psihologinja u OŠ braće Radića Pakrac i Ivana Marin, mag.psych., zaposlena u DHV Lipik, utjecati na zacjeljivanje ili makar osvješćivanje svega što nam se događalo tijekom 2020. godine,” poručili su organizatori.

Za sve zainteresirane građane Nataša Major pripremila je predavanje čiji naziv glasi “Živjeti u vrijeme krize”, dok je Ivana Marin pripremila predavanje namijenjeno maturantima zanimljivog naziva “Generacija COVID-19: kako maturirati u novom normalnom?”.

Predavanja će se održati u prostor Gradske vijećnice u kompleksu Janković, a budući da je broj mjesta ograničen na 20, potrebno je svoj dolazak i sudjelovanje unaprijed PRIJAVITI- telefonom: 411-716, mailom na knjiznica@pakrac.hr ili u inbox knjižnice.

TEKST: S. P.         FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn