TETOVIRANJE ZA POČETNIKE – Jer slika govori više od tisuću riječi, zauvijek

Datum objave: 17. 2. 2018. | Kategorija: Lifestyle

Nikola Tattoo

POŽEGA – “Tetovaža je u procesu stvaranja vrijedan zajednički projekt osobe koja će ju nositi i mene kao majstora i vrlo je važno da se razumijemo i surađujemo,” kaže požeški tattoo majstor Nikola Radmirović . „Moje tijelo je moj dnevnik, a tetovaže su moja priča“, izjavio je pak slavni glumac i veliki obožavatelj tetoviranja Johnny Depp. Od autodestruktivne sklonosti samonakaženju koja se uvijek pripisivala samo rubnim dijelovima ljudske zajednice, tetovaže su u kratkom roku postale društveno prihvatljiv oblik ponašanja i brendiranja.

Tetovirati se danas odlučuju pripadnici najrazličitijih dobnih i socijalnih skupina, a poklonici iscrtavanja na vlastitu kožu slika i slova koje su odabrali pri punoj svijesti i savjesti, ne boje se javnog mijenja i cijelom svijetu žele pokazati svoja uvjerenja.

S druge strane, u današnjem svijetu slika i vizualnog komuniciranja, ne želite li previše objašnjavati svoju osobnost – tu je slika, jer slika govori tisuću riječi. Volite čitati, no niste uvijek raspoloženi svakom i svima svoju “načitanost” pokazati bogatim vokabularom? Rješenje – tetovaža knjiga na vidnom mjestu. Naravno, uvijek postoji rizik da vas etiketiraju kao “čudnu osobu”, no s takvim tattoo-skepticima se ionako ne vrijedi zamarati.

Iskustvo i blagodati iscrtanog tijela odnedavno možete steći i u Požegi zahvaljujući jednoj doista čarobno čudnoj osobi – kreativnom i svestranom Nikoli Radmiroviću koji je svoj Salon za tetoviranje “Paris Texas”  otvorio u svom rodnom gradu. Jer, nije svejedno tko će vas tetovirati. Prije prve tetovaže dobro je malo istražiti to “umjetničko tržište” pa i posjetiti salone, a Nikola je iskusan majstor koji radi u higijenski kontroliranim uvjetima s vrhunskom opremom.

fotka182358

“Ovo je i umjetnost i zanat i tu ne smije biti improvizacije. Tetovaža je, iako tako ne izgleda, prava rana na koži, manipuliramo kožom, napadamo ju i sve mora biti vrlo sterilno. Za one koji se prvi put tetoviraju dobro je znati i kako održavati tetovažu prvih tjedan dana. Svi koji dođu u moj salon dobit će vrlo detaljna usmena i pismena uputstva kako bi krajnji rezultat bio prekrasna slika ili poruka koju su poželjeli nositi cijeli svoj život,” kaže nam Nikola.

Nikola dodaje kako je dobro imati čvrste razloge za tetoviranje jer nije dovoljno slijediti samo trenutni trend ili postupak svog najboljeg prijatelja. “Vaša tetovaža je samo vaš odabir, a čvrsto uvjerenje pomoći će ne samo da manje osjetite bol, koja je ionako neznatna, već i da s više pažnje i zadovoljstva taj odabir i nosite. Naravno, rado ću svakome pomoći u odabiru, predložiti i napraviti tetovažu baš po njegovoj mjeri, ukusu i želji. Tetovaža je u procesu stvaranja vrijedan zajednički projekt osobe koja će ju nositi i mene kao majstora i vrlo je važno da se razumijemo i surađujemo,” kaže nam Nikola. Stoga, ako ste tattoo-tip pustite mašti na volju i zakažite svoj termin!

TEKST: Sanja Pok     FOTO: paristexastattoo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn