TETOVIRANJE KAO ŽIVOTNI STIL – Paris Texas i Požega pod kožom!

Datum objave: 12. 10. 2017. | Kategorija: Lifestyle

3

POŽEGA – Nakon 20 godina ponovno u Požegi svoja vrata otvara salon za tetoviranje Paris Texas. Petak 13, datum otvorenja je datum koji mnogi izbjegavaju, ali Nikola Radmirović, vlasnik salona, uvjerava nas da mu taj datum donosi sreću!

Sretni smo bili mi kada je Nikola krajem 90-ih otvorio prvi i jedini salon za tetovaže u Slavoniji i tek treći u cijeloj Hrvatskoj te tako donio dašak ekstravagancije i trendova iz velikog svijeta u naš mali grad.

Sadašnji salon je svojevrsna retrospektiva širokog opusa Nikolinih radova i djelovanja u zemlji i svijetu. Salon je najmodernije opremljen te garantira vrhunsku boju i uslugu koja je standardizirana kroz higijenu i korištenje jednokratne oprema za svaku pojedinačnu tetovažu, odnosno klijenta.

IMG_1597

Nikolin pristup je autorski, jedinstven i čvrst je u odluci da ne kopira ničije tetovaže niti ih skida s interneta. Njegova filozofija sastoji se u tome da, ako već odlučimo nositi tetovažu cijeli život na sebi, onda bi ona trebala imati simboliku i značenje, ali i kvalitetu unikata.

11

Iz toga razloga salon za tetoviranje  Paris Texas  u ulici Svetog Roka 37  u Požegi nudi isključivo originalne skice, odnosno tetovaže prilagođene želji svakog pojedinog klijenta. „Požega pod kožom“ slogan koji tattoo majstor Nikola koristi kada nam odgovara na pitanje zašto nakon toliko godina ponovno otvara salon za tetovaže. Slogan, složit ćete se, dovoljno jasan i znakovit da se upitamo – imamo li i mi mjesta i hrabrosti za tako nešto pod svojom kožom!

TEKST: S.P./N.R.       FOTO: N.R.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn