TEŠKA PROMETNA NESREĆA – Tri osobe ozlijeđene

Datum objave: 25. 6. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Na državnoj cesti D7, u Vrpolju, 24. lipnja u 11.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da se 23-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom uključivao na kolnik državne ceste preko neisprekidane razdjelne crte na kolniku, unatoč postavljenom prometnom znaku zabrane prometa u jednom smjeru, ne propustivši osobni automobil koji se kretao kolnikom, a kojim je upravljao 22-godišnjak te je došlo do sudara automobila.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 23-godišnjak, koji je zadržan u bolnici na liječenju u Slavonskom Brodu, dok su dvije putnice iz drugog automobila lakše ozlijeđene. Tijekom provođenja očevida u vremenu od 11.20 do 14.10 sati, promet je bio zatvoren te se odvijao obilazno. Zbog zadobivenih ozljeda nije bilo moguće alkotestiranje 23-godišnjeg vozača od kojega su u bolnici uzeti potrebiti uzorci na analizu radi prisutnosti  alkohola/droga u organizmu, a nakon dobivenih rezultata policijski službenici će protiv istoga podnijeti odgovarajuća pismena nadležnom sudu.

TEKST: S. P./ PU BP                 FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn