SVEČANO OTVORENJE- Sportsko rekreacijski centar Požega i službeno otvoren

Datum objave: 14. 10. 2014. | Kategorija: Društvo

nn

POŽEGA- Danas je sportsko rekreacijski centar Požega doživio i svoje službeno otvorenje. Kompleks u koji je uloženo 4 milijuna kuna s parkiralištem koje će uskoro biti gotovo, modernim nogometnim i košarkaškim igralištima, igralištima za djecu i spravama za ulično vježbanje i službeno je dostupno svim građanima željnim rekreiranja.

Centar je otvorio gradonačelnik Vedran Neferović, a na otvorenju su bili prisutni i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i mnogi drugi uglednici.

” Zadovoljstvo mi je danas ovdje pokazati što je za  nešto više od godinu dana nova vlast napravila. Ispunili smo predizborna obećanja da ćemo u gradu Požegi racionalno raspolagati sa proračunskim sredstvima i da ćemo se orijentirati prema svim mogućnostima koje nude ministarstva i fondovi. Jedan od rezultata je prvo značajno ulaganje nakon 30 godina u Sportsko rekreacijski centar Požega. Sve ovo što vidite ostaje kao ostavština svim našim sugrađanima. Također šetalište uz Orljavu u dužini od 545 metara je nešto što su prethodne generacije poželjele i sada se to ostvarilo. Ovo je samo formalno otvorenje, naši mališani, roditelji i umirovljenici koji su proteklih dana ovdje,već su ga otvorili,” rekao je gradonačelnik Neferović.

TEKST: Tomislav Milanović    FOTO: T.Milanović

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn