SVEČANA ZAVRŠNICA IZBORA MISS HRVATSKE – Tea Mlinarić je najljepša, Helena Matošević u superfinalu

Datum objave: 27. 9. 2017. | Kategorija: Lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ZADAR – Ženstvenost, umiljatost i samopouzdanje, uz onaj čuveni, teško definirani x faktor,osobine su koje su ove godine tražili suci Izbora miss Hrvatske za miss svijeta, pronalazeći ih u predstavnici Ličko senjske županije, Tei Mlinarić. Prva pratilja najljepše je Zagrebčanka Nika Poljak, dok se lentom druge pratilje okitila Valentina Jackiv, predstavnica Brodsko posavske županije.Helena Matošević, miss Požeško slavonske županije plasirala se u superfinale, zainteresiravši svojom pojavom i manekenskom građom, nekolicinu agenata iz New Yorka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rezultati su to svečane završnice Izbora za najljepšu djevojku Hrvatske održanog 26.rujna u zadarskom Arsenalu i završnica tromjesečnih priprema tijekom kojih je njih 18 iz stidljivih djevojaka izraslo u šarmantne i graciozne mlade žene sa stilom i samopouzdanjem. Jer, kako reče i Maja Vračarić, direktorica direkcije Izbora miss Hrvatske za miss svijeta, upravo su to , uz spontanost i ljupkost, najvažnije osobine svake žene, bez obzira na njene godine, ali i elementi koji su presudili o pobjednici. Dodajmo tome talent, znanje engleskog jezika, snalaženje u multimediji i službenim intervjuima, kao i uspješne izlaske u narodnoj nošnji svog kraja, dnevno-poslovnim i večernjim kombinacijama i eto najljepše koja će Hrvatsku tijekom mjeseca studenoga,  predstavljati na Svjetskom izboru u Kini. Bit će to Tea Mlinarić, nova Miss Hrvatske, djevojka koja je na tronu zamijenila prošlogodišnju Istrijanku, Anđeliku Zakinja. Vidno zbunjena krunom i lentom, kao i interesom novinara i modnih „poslovnjaka“, vrijedno „odrađujući“ promotivne zadatke, preuzevši krunu, Tea je, neposredno nakon izbora, o dojmovima i emocijama rekla slijedeće: „Biti i službeno najljepša djevojka Hrvatske, nevjerojatan je osjećaj. Ispunjena sam srećom, ponosom i zadovoljstvom što sam bila dio priče koja će,sigurna sam, svakoj od nas 18, promijeniti život.“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Predstavnica Požeško slavonske županije, lijepa Helena Matošević, plasirala se, s još 9 djevojaka u superfinale, ali i zainteresirala svojom pojavom i manekenskom građom nekolicinu agenata iz New Yorka.Karakteristike potrebne za uspjeh u kompetitivnom i pomalo surovom svijetu modelinga , kod Helene je primijetila i Tihana Harapin Zalepugin, članica stručnog oscjenjivačkog suda, vlasnica modne agencije Thalia i dugogodišnja fashion „guruica“ ,naglasivši, kako je, za pravu poziciju,potrebno još puno rada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pozitivnim stresom i nabrijanom atmosferom večeri koji su glazbenim nastupom začinili Emina Arapović i Sandi Cenov, suvereno je „hendlao“ Davor Garić,voditelj završnice Izbora miss Hrvatska za miss svijeta, višemjesečni „pratitelj“djevojaka  i izvjestitelj događanja iz svijeta ljepote.  “Upravo su šušur, adrenalin koji diže do neba i neizvjesnost ono najljepše kod ovakvih izbora. Baš kao i činjenica da svaka od djevojaka iz ovog iskustva iziđe snažnija i bogatija-za nova prijateljstva, nove vještine i novootkriveno samopouzdanje. Jer, unatoč uvjerenju da je „žena ženi vuk“, unatoč činjenici kako su jedna drugoj konkurencija, izbori za miss su i dokaz kako djevojke jedna drugoj mogu biti i iskrena podrška.Vidjeli smo to i ove večeri koja je, siguran sam, zadovoljila ukus svakog od gledatelja, ali i rezultirala pobjedom jedne od mojih dviju favoritkinja“, izjavio je neposredno nakon izbora u zadarskom Arsenalu, Davor Garić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iako se nije okitila krunom, sjajnim uspjehom Helene Matošević, oduševljena je i njena mentorica, vlasnica licence i organizatorica izbora u Požegi, Kristina Novak, sigurna kako je ovo tek početak Helenine duge i uspješne modne priče, ali i novo poglavlje u organizaciji ovakvih izbora u Požegi . Večer glamura i ljepote u zadarskom Arsenalu završila je after partyem na kojem su, jer valja brzo reagirati, dogovoreni novi angažmani. Do slijedeće modne avanture i novih izazova.

Spomenimo na kraju kako je prateća ekipa Helene Matošević , na čelu s glavnim medijskim pokroviteljem, portalom Slavonski hr., bila jedna od primjetno najvatrenijih, ali i kako je članak koji upravo čitate nastao uz pomoć wi-fi-a i kave omogućene zaslugom, Ivana Kneza, gradonačelnika grada Biograda, kojeg smo, onako novinarski, sasvim slučajno, „uhvatili“ na gradskoj rivi.

TEKST: Simonida Tarbuk       FOTO: Dorian Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn