SVE JE SPREMNO ZA 4. GRAH FEST – Okupite ekipu i javite se na jedinstveno gastro druženje!

Datum objave: 08. 1. 2020. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – U čast 28. godišnjici međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica, četvrtu će godinu za redom organizirati Grah fest, jedinstveno gastro natjecateljsko druženje. Dobro došli na središnji gradski trg, u subotu, 11. siječnja!

Godišnjicu međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Novogradiščani će, tradicionalno, obilježiti Grah festom, jedinstvenom manifestacijom u režiji Grada i Turističke zajednice. Četvrto izdanje zabavne gastro natjecateljske priče zakazano je za subotu, 11. siječnja.

Vjerujete li u vlastite kuharske sposobnosti, okupite ekipu i javite se organizatoru – osobno ili na e-mail adresu tzgng@tzgng.hr., koji će osigurati sve što vam je potrebno- glavnu namirnicu, suho meso, kruh, zdjelice, žlicu i radnu klupu. Vi samo ponesite kuhalo, plinsku bocu, pobjednički recept i dobro raspoloženje i budite spremni pokazati što znate.

Natjecanje poznato po dobroj energiji prošle je godine prepoznalo 27, uglavnom domaćih ekipa, iako su dobro došli i grah majstori iz okolice. Nakon službenog, natjecateljskog dijela i proglašenja pobjednika, uslijedit će i degustacija, jer valja probati što se skuhalo. 4.Grah fest i besplatan subotnji ručak čekaju vas na središnjem gradskom trgu 11.siječnja, već od 10 sati, stoga navratite. I dobar vam tek!

TEKST: S.Tarbuk      FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn