SVE JE SPREMNO ZA 3. SAJAM VJENČANJA – Event za mladence i one koji će to tek postati službeno predstavljen na tiskovnoj konferenciji

Datum objave: 05. 11. 2018. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Treću godinu za redom, Nova Gradiška će, na jedan dan, 17.studenoga, postati centar Slavonije i u prostoru Elektrotehničke i ekonomske škole, ugostiti 60-ak izlagača iz cijele Hrvatske. Sve je spremno za 3.Sajam vjenčanja, priču u organizaciji Salona vjenčanica Exclusive, Udruženja obrtnika Nova Gradiška i Obrtničke komore Brodsko posavske županije, službeno predstavljenu na tiskovnoj konferenciji.

Planirate li ili će te tek planirati vjenčanje, u subotu, 17.studenoga, morate biti u Novoj Gradiški, jer, grad će, toga dana, treću godinu za redom, postati centar Slavonije i budućim mladencima na jednom mjestu ponuditi male i velike sitnice bez kojih je dan iz snova nezamisliv. Sve je spremno za 3.Sajam vjenčanja, priču u organizaciji Salona vjenčanica Exclusive, Udruženja obrtnika Nova Gradiška i Obrtničke komore Brodsko posavske županije, službeno predstavljenu na tiskovnoj konferenciji. Riječ je o događaju koji je u kratko vrijeme, zahvaljujući, prije svega, viziji Ljiljane Šoch, vlasnice Exclusiva, iz lokalnog prerastao u regionalan, pozicionirajući se kao jedinstveni turističko gospodarski event na koji navraćaju svi.

Želeći nadmašiti prošlogodišnje izdanje, ovogodišnji 3.Sajam vjenčanja, budućim će mladencima, ali i svima onima željnima glamura i dobre zabave, tijekom cijeloga dana, potpuno besplatno, ponuditi niz zanimljivih sadržaja- radionice za mladence, nagradne igre, sajamske popuste, sate plesa, modnu reviju, a onda i bogati glazbeno scenski program koji će na najbolji način, zaključiti koncert žene za sva vremena, Zdenke Kovačiček. “Uz kreativnost i zabavu, tu su i proizvodi i usluge za vjenčanje, koje će, ponuditi čak 60 izlagača pristiglih iz Požeško slavonske, Bjelovarsko bilogorske, Osječko baranjske, Sisačko moslavačke, Zagrebačke i Brodsko posavske županije, jer, uz promociju Slavonije, cilj Sajma je i promocija kvalitetnih obrtnika i stoljetne tradicije hrvatskog obrtništva,” upoznala je na presici Ljiljana Šoch.

Posebnost ovogodišnjeg Sajma je i Mia Pojatina, zaštitno lice, službeno najljepša Novogradiščanka i ovogodišnja Miss Universe Hrvatska, djevojka koja će nas na svjetskom izboru predstavljati u kostimu koji je dizajnirala Ljiljana Šoch, inicijatorica i organizatorica eventa.

„ Veliki broj izlagača pristiglih iz cijele Hrvatske kao i stručnjaci čiji je posao mladencima kreirati dan iz snova, dokaz su kako je, unatoč ne pretjerano povoljnoj gospodarskoj klimi, riječ o iznimno vrijednom događaju koji predstavlja Novu Gradišku i poboljšava bioritam grada.“, istaknuo je, u ime organizatora, Tomislav Šimić, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška, pozivajući buduće mladence i sve ostale zainteresirane na manifestaciju. 3.Sajam vjenčanja svoja će vrata otvoriti u subotu,17.studenoga, u 10 sati, u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška, pa navratite. Organizatori vas s brojnim sadržajima čekaju sve do večernjih sati.Vidimo se!

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: D. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn