SVE JE SPREMNO ZA 11. MOTO SUSRETE U PLETERNICI – Sjajan vikend za ljubitelje motora, benzina, dobre glazbe i hladnog piva

Datum objave: 16. 5. 2022. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Da su jedan od organiziranijih klubova u Slavoniji, ali i već dokazano dobri domaćini, ovaj će vikend, nakon dvije godine “korona stanke”, tradicionalnim 11. po redu Moto susretima, nastojati potvrditi članovi Moto kluba „Bulls“, dočekujući u Pleternici „bajkere“ iz cijele Hrvatske.

Jedna od najposjećenijih gradskih manifestacija koja tijekom dva svibanjska vikend dana u Pleternicu dovede desetke tisuća zaljubljenika u oktane, žestoki rock zvuk i dobru atmosferu i ove će godine, na zadovoljstvo gostiju i posjetitelja, nakon stanke uzrokovane epidemijom, najaviti bogata ljetna događanja u tom gradu. Prema tradiciji, sve starta u petak, 20.svibnja, 11.Moto susretima u organizaciji jednog od najorganiziranijih klubova iz Slavoniji, ekipe MK Bulls. Manifestaciju prepunu sadržaja službeno su, na tiskovnoj konferenciji, najavili gradonačelnica Grada Pleternica, Marija Šarić i predsjednik kluba organizatora Flamenko Senjak.

” Nakon duge dvije pandemijske godine, pred nama je prva velika gradska manifestacija, gromoglasna priča iznimno važna za naš Grad jer privlači strukturu turista koji inače nisu naši gosti, ali dolaze privučeni kvalitetnim sadržajem koji uspješno organiziraju članovi Moto kluba Bulls. Zadovoljstvo mi je i što ćemo upravo Moto susretima koji u Pleternicu privuku desetke tisuća posjetitelja iz naše ali i susjednih županija, pa i ostalih dijelova Hrvatske, najaviti još jedno, sadržajima bogato ljeto, koje će se nastaviti u lipnju-Cvjetićima glazbe, jedinim dječjim tamburaškim festivalom u zemlji, Fišijadom, smotrom folklora a onda i Međunarodnim konjičkim turnirom, ali o tom po tom.”, rekla je gradonačelnica, pozivajući sve zainteresirane od 20. do 22.svibnja u Pleternicu.

Pleternička moto priča i ove će godine posjetiteljima, u dva dana trajanja, ponuditi niz zabavnih sadržaja. Prvi dan susreta, petak, 20.svibnja, uz okupljanje i doček gostiju, označit će koncert benda „COTA G4“ i ” Opće opasnosti”, dok će subotu, 21.svibnja, uz degustaciju bajkerskog ručka, začiniti tradicionalni moto defile ulicama Pleternice, neizbježne kaskaderske vratolomije, stunt show, moto igre na Hipodromu, kao i luda cjelonoćna zabava uz koncert Kiler facea i Zabranjenog pušenja. Da su organizatori u niskom startu, spremni i željni druženja, naglasio je i predsjednik MK Bullsa, Flamenko Senjak, ističući kako u dane vikedna nestrpljivo čekaju “sve ljubitelje motora, benzina, dobre glazbe i hladnog piva”. Dovoljan razlog da ovaj vikend navratite u Pleternicu i uvjerite se kako to dobro rade “Bullsi”!

TEKST: Simonida Tarbuk                    FOTO: Dorian Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn