SURADNJA SPECIJALNE BOLNICE AKRONIM I LJEČILIŠTA BIZOVAČKE TOPLICE – Objedinjavanjem usluga do novih standarda liječenja i dostupnosti vrhunske medicinske usluge

Datum objave: 24. 9. 2018. | Kategorija: Društvo

BIZOVAC – Vrhunski ortopedi Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion pridružit će se stručnom timu Lječilišta Bizovačke toplice i u novootvorenoj ambulanti, svakog drugog petka u mjesecu, pacijentima osigurati usluge specijalističkih pregleda i davanja stručnih mišljenja iz ortopedije i traumatologije.

Osim stvaranja dodane vrijednosti poslovanju, suradnja jednog od najpoznatijih slavonskih lječilišta, Bizovačkih toplica i Akromion-a, u svijetu cijenjene ortopedske bolnice, objedinjavanjem usluga značajno će podići kvalitetu liječenja i napraviti iskorak u razvoju zdravstvenog turizma regije. Kombiniranjem usluga Lječilišta kroz rehabilitaciju i fizikalnu terapiju, liječenja oboljenja i ozljeda mišićno-koštanog sustava, ortopedskih i postraumatskih stanja, reumatskih bolesti, rehabilitaciju sportskih ozljeda i specijalističkih usluga ortopeda bolnice Akromion, pacijentima se, na jednom mjestu, unutar jedne ekipe, od preoperativnog do postoperativnog, nudi zaokružen proces i potpuno novi nivo zdravstvene usluge.

“ Novi je ovo, ali i sasvim logičan korak u poslovanju Lječilišta, sinergija usluga koja će donijeti i niz pratećih, dodatnih benfita i pomoći razvoju zdravstvenog turizma regije, jer, za to, itekako, imamo potencijala, čemu u prilog ide i činjenica kako se za našu geotermalnu vodu zna diljem svijeta. Osim toga, otvaranje ortopedske ambulante tek je početak. Slijedi osmišljavanje novih sadržaja, nove zdravstvene usluge, a uz stalne pacijente iz Hrvatske, polako se okrećemo i onima izvana.“, istaknula je, zadovoljna poslovnom suradnjom s bolnicom Akromion, Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.

U uspjeh zajedničke zdravstveno-turističke „priče“ ni malo ne sumnja ni Nikola Čičak, dr.sc., ravnatelj Specijalne bolnice Akromion, renomirane zdravstvene „tvrtke“ iza koje je 10 godina rada i više od tisuću operacija godišnje.

„Iako je širenje u poslovnom smislu, logičan slijed, suradnja s Lječilištem Bizovačke toplice nije slučajna. Prepoznali smo kako je riječ o zdravstvenoj ustanovi koja polako, ali kontinuirano raste i s čijim stručnjacima dijelimo slične poslovne i profesionalne vizije, obzirom da pacijentu uvijek nastojimo pružiti vrhunsku uslugu. Osim toga, željeli smo se otvoriti prema Slavoniji, biti bliže pacijentima i „baza“ za ovaj dio Hrvatske. Ovom, za nas značajnom suradnjom, pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, pripreme za operaciju i same opreacije, do rehabilitacije uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona, na vrlo visokoj razini i u punom komforu, pacijentima pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu. Osim toga, prilika je ovo i za razvoj zdravstvenog turizma koji predstavlja ogroman, ali i još uvijek nedovoljno prepoznat nacionalni potencijal i čiji bi logični „nositelji“ i promotori trebala biti upravo liječilišta. „, istaknuo je prof.dr.sc. Nikola Čičak, spec.ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice Akromion. Suradnjom je profesionalno, iznimno zadovoljan i dr.sc.Denis Tršek, jedan od ortopeda u novootvorenoj ambulanti, jer, istaknuo je „ Slavoniji je potrebna kvalitetna ortopedska ambulanta, a ovo je iskorak i kada je riječ o standardima liječenja. Veselim se suradnji i potencijalima, ulažemo puno- i truda i znanja i novca“. istaknuo je dr.Tršek.

Početak suradnje Lječilišta Bizovačke toplice i Specijalne bolnice Akromion pozdravio je i Marcel Medak, direktor Sunčanih toplica, ističući kako je riječ o „svjetlom primjeru suradnje u privatnom sektoru koji bi i drugi mogli prepisati. Dokaz je to i kako su Bizovačke toplice, sada Sunčane toplice, privatizacijom napravile snažan iskorak, što predstavlja i dobar temelj za razvoj zdravstvenog turizma, niše s ogromnim potencijalom za rast.“, istaknuo je Medak, zadovoljan ovogodišnjom kupališnom sezonom i ocjenama gostiju kojih je, uz tradicionalno brojne Slavonce, sve više i iz susjednih zemalja.

“Suradnja Lječilišta Bizovačke toplice i bolnice Akromion s ciljem podizanja kvalitete zdravstvene usluge, veliki je korak i ka razvoju liječilišnog turizma regije. Uz čitav niz usluga koje planiramo, uz gradnju novog hotela, gastro ponudu, rezultati mogu samo biti sve bolji.“, vjeruje direktor Sunčanih toplica, Marcel Medak.

TEKST: Simonida Tarbuk       FOTO: Dorian Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn