STOKA NA DASKAMA DOMA KULTURE – „Reper s krunicom“ pred novogradiškom kazališnom publikom

Datum objave: 22. 3. 2018. | Kategorija: Kultura

ST

NOVA GRADIŠKA – „Iz tame u svjetlo“ naziv je jedinstvene autobiografske monodrame Marina Ivanovića Stoke, potresna ispovijest liječenog ovisnika o drogama, pod režijskom palicom Marija Kovača. Predstava za ljubitelje kazališta, ali i one koji to nisu, frajere i štrebere, klinke i princeze, roditelje i one koji će to postati čeka vas na daskama Pučkog otvorenog učilišta Relković u subotu, 24.ožujka.

„Stara škola kreka-iz tame u svjetlo“ životna je priča Marina Ivanovića Stoke, repera i liječenog ovisnika o drogama, pretočena u kazališnu predstavu. Potresna je to i hrabra ispovijest pod režijskom palicom Marija Kovača, predstava koju bi trebao pogledati svaki roditelj i svaki klinac pred pubertetom i koja pred novogradišku publiku stiže u subotu, 24.ožujka, u dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Relković.

plakat

Tragična i komična, surova i nježna, mučna i snažna, Stokina ovisnička biografija, kažu kritičari,  u 80-ak kazališnih minuta  publiku upoznaje s najstrašnijim trenucima u životu jednog narkomana, educirajući, ali ne i docirajući, upozoravajući i informirajući, poručujući, pri tom, kako baš uvijek postoji izlaz. „Reper s krunicom“, kako se Stoka sam naziva nakon izlaska iz komune, u novoj vas ulozi, onoj glavnog glumca, čeka na daskama Doma kulture u subotu, 24.ožujka od 20 sati, a ulaznice po cijeni od 35 kuna, na blagajni POU Relković.

TEKST: S. T.      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn