ŠRD LONDŽA ZARILAC – Preko 50 ekipa spremno za roštiljadu u Zarilcu

Datum objave: 21. 4. 2022. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Za sve ekipe je osiguran ugljen, meso za natjecanje i drva, a za dobru atmosferu pobrinut će se  TS Satir iz Davora. Domaćin je ŠRD Londža iz Zarilca čiji članovi su ovih dana pripremili sve kako bi posjetitelji uživali u manifestaciji.

Nakon dvije pandemijske godine stagnacije, najveća roštiljada na ovim prostorima koja se tradicionalno organizira zajedno sa biciklijadom ponovno se održava 24. travnja na ribnjaku u Zarilcu. Domaćin je kao i prethodnih godina ŠRD Londža iz Zarilca koji ovih dana marljivo priprema sve kako bi majstori roštilja, ali i svi posjetitelji uživali u prekrasnom ambijentu.

Start biciklijade je u 11 sati sa Trga bećarca u Pleternici, a planirani dolazak biciklista je pred 12 sati na ribnjak. Tamo ih očekuje sve besplatan čobanac koji tradicionalno priprema Lovačko društvo Vražjak Sesvete, ali i tombola gdje će jedan sretnik ili sretnica otići kući s novim biciklom.”Želim zahvaliti svima koji pomažu ovoj manifestaciji, od lovaca, članova ribičkog društva, Grada Pleternice i turističke zajednice, ovo je jedna lijepa zajednička priča i vjerujem kako više neće biti nikakvih prekida te da će zadnja nedjelja travnja svima biti upisana u kalendar kako bi posjetili naš ribnjak i sudjelovali na roštiljadi i biciklijadi” rekao je predsjednik ŠRD Londža Ivan Aračić.

Za sve ekipe je osiguran ugljen, meso za natjecanje i drva, a stručni sud na čelu sa prvakom Hrvatske u roštilju, Željkom Turalijom će imati pune ruke posla. Početak je od 10 sati kada ekipe dolaze na lokaciju, a za dobru atmosferu će se pobrinuti TS Satir iz Davora.

TEKST: S. P.                FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn