SPRIJEČEN U BIJEGU – Provalnik uhvaćen na „djelu“, završio u požeškom zatvoru

Datum objave: 29. 7. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. 

Naime, policija sumnjiči 47-godišnjeg (državljanina Republike Mađarske) da je 27. srpnja, oko 9.30 sati, na području Općine Garčin pomoću originalnog ključa koji je našao u blizini ulaznih vrata, otključao ista, ušao u unutrašnjost kuće u namjeri otuđenja predmeta.

Budući da je uočen od strane člana obitelji vlasnice kuće, pokušao je pobjeći u čemu je spriječen do dolaska policijskih službenika. U unutrašnjosti kuće su ispreturane stvari, no nije ništa otuđeno. Također je u blizini pronađen i automobil (mađarskih nacionalnih registracijskih oznaka) koji se dovodi u vezu sa počinjenjem kaznenog djela, te policija nastavlja daljnje kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici su jučer osumnjičenog 47-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom je doveden sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor, te su ga policijski službenici u 19 sati predali u zatvor u Požegi.

TEKST: S. P./ PU BP                FOTO: Ilustracija

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn