SOUNDCLASH POD ZVJEZDANIM NEBOM – Jedinstveni glazbeni okršaj u Zlatnom lugu

Datum objave: 18. 6. 2020. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – S ciljem revitalizacije društvenog i kulturnog života grada nakon višemjesečne karantene u kojoj smo se, slijedom pandemije koronavirusa, svi našli, Zlatni lug i dva najpoznatija lokalna tamburaška sastava- Bisernica i Posegana, u petak, 26. lipnja, organiziraju Soundclash pod zvjezdanim nebom. Jedinstveni događaj u ovom dijelu Hrvatske predstavljen je na tiskovnoj konferenciji organiziranoj na novootvorenoj terasi Bure

Želeći obogatiti sadržaje ovogodišnjeg Požeškog kulturnog ljeta i nakon višemjesečne karanatene u kojoj smo se, slijedom pandemije koronavirusa, svi našli, revitalizirati društveni život grada, Zlatni lug i dva najpoznatija lokalna tamburaška sastava-Bisernica i Posegana, u petak, 26. lipnja, organiziraju Soundclash pod zvjezdanim nebom.

Jedinstveni događaj u ovom dijelu Hrvatske predstavljen je na tiskovnoj konferenciji organiziranoj na novootvorenoj terasi Bure pored restorana. Učinili su to, zajedničkim snagama, Leo Pandžić, voditelj Zlatnog luga d.o.o., Ivan Karadža, predstavnik Posegane i Leonardo Matijević iz TS Bisernica. Riječ je o specifičnom “zvučnom okršaju”, svojevrsnom tamburaškom nadmetanju u kojem će o pobjedniku, jačinom pljeska, odlučivati publika.

“Zadovoljstvo mi je predstaviti naš novi zajednički projekt i pozvati vas na ugodno slavonsko druženje isprepleteno zvucima tamburice i prepoznatljivim domaćim eno i gastro delicijima, poput roštilja na drveni ugljen i vina Vinarije Kaptol po promotivnim cijenama. Uz ugodno druženje i glazbeno nadmetanje, priču ćemo završiti koncertom pod vedrim nebom, stoga, na vrijeme nabavite ulaznice i pridružite nam se”, pozvao je, u ime organizatora, Leo Pandžić, voditelj Zlatnog luga d.o.o.

Soundclash pod zvjezdanim nebom događaj je kojem se vesele i “natjecatelji”, tamburaši Posegane i Bisernice, jer, riječ je o, kako su rekli, “jedinstvenom događaju u Slavoniji, netipičnoj manifestaciji i ni malo lakom glazbenom i tehničkom izazovu, koji će, nastojati “odraditi” na najvišem niovou.” Uz simboličnu cijenu ulaznice od 20 kuna, nadaleko poznato gostoprimstvo organizatora, zvuke tamburice, bogatu “trpezu” i drage ljude, Soundclash pod zvjezdanim nebom prilika je koja se ne propušta.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn dostupne su na sljedećim prodajnim mjestima:Bistro Alles, Restoran Zlatni Lug, Caffe Bar Sportivo, Pizza Bolte Lounge Bar te Caffe bar – Disco club Saloon.Partneri programa su Alles Elektrocentar, Grundig, Turistička zajednica Grada Požege. Vidimo se 26.lipnja u Zlatnom lugu!

TEKST: Simonida Tarbuk      FOTO: Dorian Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn