SLETIO U PUTNI KANAL – Alkoholiziran skrivio prometnu nesreću

Datum objave: 06. 12. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Pod utjecajem alkohola od dva promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima 68-godišnjak je skrivio prometnu nesreću. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten u posebnu prostoriju policije

U utorak 5. prosinca 2023. oko 17.15 sati između mjesta Gaj i Antunovac, 68-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od dva promila i za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima „B“ kategorije i za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole upravljao osobnim automobilom te uslijed nepropisnog kretanja desnim kotačima zahvatio putnu bankinu i sletio u putni kanal. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 68-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Trenkovo u Mirogojskoj ulici te u Požegi u ulicama Jurja Križanića i Primorska.

TEKST: S. P.                  FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn