SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA POŽEGE – Razišli se u ozračju sukoba za koji im nije bila potrebna ni SDP-ova oporba

Datum objave: 22. 3. 2017. | Kategorija: Društvo

vijece 1

POŽEGA – Gradsko vijeće Grada Požege održalo je jučer vjerojatno posljednju sjednicu u ovom sazivu. Na sjednicu nisu došli vijećnici iz redova SDP-a tako da je od 21 vijećnika bilo nazočno njih 13.

Na prijedlog vijećnika HDZ-a Dragana Borevca s predloženog dnevnog reda skinute su točke o prodaji dionica Grada Požege u trgovačkom društvu APP d.d. te Odluka o kupnji nekretnine u ulici Pod gradom za potrebe parkirališta. Većinom glasova te točke su uklonjene s dnevnog reda, a većinom glasova,  vijećnici su prihvatili i prvi rebalans Proračuna Grada Požege za 2017. godinu. Predloženo je uvećanje za 10 posto na 119 milijuna kuna.

vijece

U skladu s praksom posljednjih mjeseci, požeški  vijećnici rastali su se u ozračju sukoba, čak i u situaciji kada oporba nije ni prisutna čemu treba zahvaliti ponajprije “veteranima” aktualne vladajuće stranke koji su do zadnjeg trenutka “šiljili zob” oko teme tko je predsjednik Kluba vijećnika HDZ-HSP AS: Ante Šolić ili Dragan Borevac. Ostaje za očekivati kako će razdoblje pred nama donijeti i neke nove ljude i novo ozračje.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn