SAJAM VJENČANJA OSIJEK – Uz humanitarni karakter, brojni izlagači pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja

Datum objave: 06. 1. 2018. | Kategorija: 031, Lifestyle

image

OSIJEK – Sajam vjenčanja stiže u Osijek 13. i 14. siječnja 2018. u TC Portanova. Osječki Sajam vjenčanja održava se devetu godinu za redom, a sjedinjuje ono najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, radionice, degustacije slastica, popuste i nagrade te obiluje maštovitim idejama, pozitivnom energijom i druženjem.

Dva dana događanja ispunjena su raznovrsnom ponudom brojnih domaćih izlagača, zanimljivim radionicama, degustacijama slastica, svakodnevnim modnim revijama te sajamskim popustima uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Na modnim revijama predstavit će se poznate modne kuće i saloni vjenčanica, a  priključit će im se i etablirani hrvatski dizajneri te prikazati vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.

Sajam vjenčanja i ove je godine humanitarno obojen te nastavlja činiti dobra djela za najmlađe. Ove godine humanitarno djelovanje je usmjereno prema Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Uz pomoć izlagača i posjetitelja na Sajmu vjenčanja u Osijeku, te kupnjom humanitarne srećke, prikupit će se što više sredstava za pomoć Udruzi i time pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji. Ovom se humanitarnom akcijom podržava višegodišnji projekt Udruge – Sportom do rasta – kojim se prikupljaju sredstva za sportske stručno vođene radionice jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u podizanju razine tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja, postizanju samosvjesnosti i samopouzdanja, te poboljšanju njihove integracije u okolini.

Ovaj će humanitarni projekt podržati i poznate osobe – glumice HNK Osijek Sandra Lončarić Tankosić i Ivana Soldo Čabraja, pjevačica Nera Mamić, pjevači Mario Roth i Goran Boškovć, maratonac Dragan Kovačević i dr. – koji će u subotu, 13. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom. Modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, a buduće mladence očekuje i zanimljiv kviz putem kojem će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade. Zaštitno lice Sajma vjenčanja je  Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske.

TEKST: S. P.     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn