SADRŽAJNI SLAVLJENIČKI VIKEND – Enduro party uz Unimogs i Silente

Datum objave: 28. 6. 2023. | Kategorija: Susreti

STARO PETROVO SELO – U sklopu proslave Dana općine održat će se raznoliki popratni sadržaji u kojima će zabavu pronaći svi uzrasti i ukusi.

Kao i svake godine, Općina Staro Petrovo Selo svoj će dan proslaviti u velikom stilu, sadržajnim, višednevnim programom u kojem će biti za svakoga ponešto. Nakon službenog dijela, svečane sjednice Općinskog vijeća u četvrtak, petak 30. lipnja donosi mirise i okuse Slavonije, uz tradicionalno natjecanje u kuhanju čobanca i nastupe TS Satir i Vranac, dok je subota, 1.srpnja, zaslugom Enduro kluba, rezervirana za nešto žešću atmosferu,uz koncerte Unimogsa i Silentea. Dobro došli!

Tražite li pravo mjesto za dobar provod prve srpanjske subote, navratite u Staro Petrovo Selo, gdje vas, uz bogati višednevni program obilježavanja Dana Općine, zaslugom mjesnog Enduro kluba, očekuje ludi party na rukometnom igralištu. Uz motocross poligon, specijalitete s roštilja i bogatu gastro ponudu, za dobru glazbenu kulisu pobrinut će se Unimogsi, Slovenci koji se na novogradiškim pozornicama osjećaju kao kod kuće i sjetna dubrovačka ekipa okupljena pod imenom Silente. Za besplatan ulaz pobrinuo se slavljenik, Općina, koja vas s nizom sadržaja očekuje i dan ranije, u petak, 30.lipnja, za kada je najavljeno tradicionalno natjecanje u kuhanju čobanca, a potom i prava slavonska večer, uz domaći Satir i TS Vranac. Dobro došli!

TEKST: S.T.                FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn