SADRŽAJNI NOVOGRADIŠKI LJETNI DANI – Koncerti, filmovi, izložbe… za još užitka pod zvijezdama

Datum objave: 29. 7. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Novogradiščane i goste grada, posljednjih dana tjedna očekuje niz novih ljetnih sadržaja. U četvrtak, 29. srpnja, nezaboravnih melodija velikog Olivera Dragojevića prisjetit će se članovi Gradske glazbe, dok će u subotu, 31. srpnja nastupiti Kim Werson, a večer house partyem zaključiti DJ Karlo M. Tu je i kino-ponuda…

Ugodna, pomalo intimna atmosfera najljepše gradske pozornice na otvorenom kao i niz urbanih sadžaja stvorenih za uživanje u ljetnim večerima, razlog su zbog kojih je Nova Gradiška svakog vikenda hot spot. Nakon čarobnih ritmičnih zvukova flamenca koji je u središnji gradski park donijela talentirana Nina Ćorić, pa vrhunskog jazza u izvedbi osječkog benda The Morenos, posljednja subota srpnja, rezervirana je za Kim Werson. Darovita Novogradiščanka svojim će se sugrađanima i gostima grada, prvi puta predstaviti cjelovečernjim unplugged koncertom nakon čega slijedi house party uz DJ Karla M. Ukoliko vam je dugo čekati subotu, u Novu Gradišku navratite već večeras, u četvrtak, 29.srpnja, kada će se nezaboravnih melodija velikog Olivera prisjetiti članovi Gradske glazbe.

Nije li vam dosta sadržaja, dane ispunite filmom-po kojim besplatnim, po kojim iz redovnog programa, osmišljenih da zadovolje svačiji ukus. U četvrtak i petak, 29. i 30.srpnja na rasporedu je Krstarenje džunglom, nova avanturistička komedija s Dwayneom Johnsonom, a novi tjedan i novi mjesec, u ponedjeljak, 2.kolovoza, “otvara” Još jedna runda, višestruko nagrađivan europski film s Madsom Mikkelsenom u glavnoj ulozi. Zahvaljujući potpori Grada, Turističke zajednice, Ministarstva kulture i medija RH i HAVC-a, projekcija je besplatna, a film starta u 19.30.

U očekivanju jubilarnog, 25. izdanja najpoznatije manifestacije, koja će od 12.do 15.kolovoza u grad dovesti brojne domaće i regionalne glazbene zvijezde, navratite u Novu Gradišku već ovih dana po nove užitke pod zvijezdama.

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: Plakati

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn