RONILAČKI KLUB POŽEGA: Tečaj ronjenja jer – roniti se mora, ronjenje je fora!

Datum objave: 12. 8. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Ako želite otkriti sve čari ronjenja, upoznati podvodni svijet na ugodan i siguran način,Ronilački klub Požega organizira tečaj ronjenja za početnu kategoriju R1. Početak tečaja je na Gradskom bazenu u Požegi 13.08.,a završava ronjenjem na morskim destinacijama.

Ronilački klub Požega požeškoj i široj javnosti prepoznatljiv  je po brojnim edukativnim ali i ekološkim akcijama koje organiziraju i u kojima sudjeluju diljem zemlje s ciljem da što veći broj građana osjeti čari ronjenja ali i razvije senzibilitet za očuvanje prirode i podmorja. Odnedavno se, po prvi put u povijesti kluba, požeški ronioci mogu pohvaliti i vlastitim instruktorom ronjenja, a tu odgovornu i vrijednu titulu nosi Zdenko Oroz koji je nedavno objavio na svom Facebooku novi poziv za novi tečaj.

Tečaj obuhvaća teorijska znanja,vježbe u bazenu, završni ispit znanja i praktični dio koji će biti odrađen.”Ovim tečajem polaznici stječu početnu kategoriju R1 s kojom mogu roniti do 20 metara u pratnji veće kategorije. Cilj je osnažiti klub s članstvom i imati što više ronilačkih aktivnosti,edukacija,eko akcija ali i ronjenja za osobno zadovoljstvo,” naglasio je instruktor Oroz.

Dodatne informacije možete dobiti putem mobitela 098 956 25 24 ili kontaktirajte putem e-maila
ronilacki.klub.pz@gmail.com

TEKST: S.P.         FOTO:  Z. Oroz

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn