RONILAČKI KLUB POŽEGA – Uspješan prvi tečaj ronjenja uz vlastitog instruktora

Datum objave: 19. 7. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Ronilački klub Požega je po prvi put od svog osnivanja organizirao tečaj ronjenja zahvaljujući tome što u Klubu napokon imaju vlastitog instruktora ronjenja. Na tečaju koji je trajao tjedan dana,sudjelovalo je 12 osoba i svi su oni članovi Ronilačkog kluba Požega.

Tečaj je obuhvatio teorijska znanja,vježbe u bazenu,završni ispit znanja i praktični dio koji je odrađen na moru u Kraljevici.”Ovim tečajem polaznici su stekli početnu kategoriju R1 s kojom mogu roniti do 20 metara u pratnji veće kategorije.U ovoj grupi je posebno simpatično bilo što smo imali nekoliko očeva i sinova koju su zajedno polazili tečaj i u konačnici zajedno i položili,” izjavio je instruktor ronjenja Zdenko Oroz dodajući kako klub zahvaljuje KPA Marsonia i KPA Adria na suradnji i velikoj podršci.

Nakon dodjela diploma i breveta ronioci nastavljaju s radom u klubu…a već je krenula edukacija za sljedeću grupu.Cilj je osnažiti klub s članstvom i imati što više ronilačkih aktivnosti,edukacija,eko akcija ali i ronjenja za osobno zadovoljstvo.

TEKST: S.P./ D.O             FOTO: D. O.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn