REZULTATI AKCIJE U PROMETU – Zbog neprimjerene brzine kazna od 3. 500 kuna i mjesec dana zabrane upravljanja

Datum objave: 24. 11. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA — Najveća brzina je utvrđena u mjestu Ferovac gdje su policijski službenici zaustavili 25-godišnju vozačicu koja je upravljala osobnim automobilom brzinom od 91 km/h te kod sebe nije imala vozačku dozvolu niti osobnu iskaznicu kao niti bilo koji drugi dokument kojim bi potvrdila svoj identitet.

Policijski službenici su na području PU požeško-slavonske 23. studenoga provodili preventivno-represivnu akciju usmjerenu na nadzor brzine kretanja vozila. Uz nadzor brzine provodio se i nadzor upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje i nadzor korištenja sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u prometu. Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđen je ukupno 25 prometnih prekršaja, od čega se njih 16 odnosilo na brzinu.

Najveća brzina je utvrđena oko 14.25 u mjestu Ferovac gdje su policijski službenici zaustavili 25-godišnju vozačicu koja je upravljala osobnim automobilom brzinom od 91 km/h te kod sebe nije imala vozačku dozvolu niti osobnu iskaznicu kao niti bilo koji drugi dokument kojim bi potvrdila svoj identitet. 25-godišnjakinji je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 3.500,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana.

TEKST: S.P./ PU PS                FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn