REZULTATI AKCIJE – Višestrukom počinitelju prometnih prekršaja kazna od 10.500,00 kuna i 6 mjeseci bez vozačke

Datum objave: 25. 5. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 124 prekršaja, a najveća novčana kazna od 10.500,00 kuna te zabrana upravljanja vozilom od 6 mjeseci izrečena 27-godišnjem vozaču koji je zatečen u prometu u Pakracu i koji je višestruki počinitelj prometnih prekršaja.

S ciljem osiguranja povoljnog stanja sigurnosti cestovnog prometa, protekli vikend provedene su mjere pojačanog nadzora prometa, posebice usmjerene na tzv. ‘četiri glavne ubojice u prometu’ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.

Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 124 prekršaja, od čega se ističe 71 prekršaj nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja, 11 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i sedam upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola.

Najveća novčana kazna je izrečena 27-godišnjem vozaču koji je zatečen u prometu u Pakracu u Ulici kralja Tomislava i koji je višestruki počinitelj prometnih prekršaja te mu je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 10.500,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest mjeseci.

TEKST: S. P.        FOTO: S. P.(ilustracija)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn