RAZBOJNIČKA KRAĐA – Počinitelj predan pritvorskom nadzorniku

Datum objave: 22. 11. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, kojeg su uhitili jučer u 14.40 sati zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojničke krađe.

Naime, policija sumnjiči 20-godišnjaka, da je dana 21. studenoga, oko 9 sati, u centru Slavonskog Broda, iz trgovine, otuđio nekoliko prodajnih artikala (vrijednosti par desetaka eura), prošao pored blagajne ne plativši. Po izlasku iz trgovine zaposlenica ga pokušala zaustaviti, no 20-godišnjak je istu odgurnuo, udario vratima po ruci, udaljivši se u nepoznatom smjeru.

Nadalje je utvrđeno da je 20-godišnjak zajedno sa 23-godišnjakom, dana 5. studenoga, također iz trgovačkog centra u Slavonskom Brodu, otuđio prodajne artikle (vrijednosti nekoliko stotina eura) i prošao pored blagajne ne plativši. Policijski službenici su osumnjičenog (jučer) uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, dok je protiv 23-godišnjaka prethodno podneseno izvješće kao dopuna kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P.                 FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn