RADOVI U PJEŠAČKOJ – Očekivani završetak radova u požeškoj pješačkoj zoni je 25. kolovoza

Datum objave: 27. 7. 2017. | Kategorija: Društvo

naslovnica

POŽEGA – Radovi koji su u tijeku u Cehovskoj ulici bit će završeni do 6. kolovoza kada bi trebali započeti radovi u Mesničkoj,  a očekivani završetak radova je 25. kolovoza. Najavio je to gradonačelnik Darko Puljašić koji se jučer sastao sa stanarima Mesničke ulice, jedne od ulica požeške pješačke zone u kojoj se još od kraja travnja odvijaju radovi na rekonstrukciji.

Za razliku od Cehovske ulice, za vrijeme radova Mesnička ulica bit će u potpunosti zatvorena, stoga je gradonačelnik Puljašić održao sastanak sa stanarima i onima koji svoju djelatnost obavljaju u tom dijelu kako bi ih zamolio za strpljenje.

13ede7788c591f582248c40209bdc538_XL
Podsjetimo, riječ je o radovima vrijednim oko 1,5 milijuna kuna koje s 800 tisuća kuna bespovratnih sredstava sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja po Programu podrške regionalnom razvoju za 2017. godinu, a radovi uključuju rekonstrukciju pješačke površine i sustava oborinske odvodnje. Za popločenje se koriste betonski opločnjaci, a cijeli projekt rekonstrukcije odobren je od strane konzervatora. Ukupno će biti rekonstruirano 1500 kvadratnih metara površine pješačke zone.

TEKST: S. P.     FOTO: S. P./ požega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn